STRAH OD POLITIČARA I MAFIJE: SLOBODA medija u BiH užasavajuća i porazna kao i u Hrvatskoj!…VIDEO…

MANIPULATIVNE I LAŽNE VIJESTI...STRAH OD POLITIČARA I MAFIJE...

novinari ilustracija
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Skoboda medija u BiH je jako narušena ili nikako nije ni postojala. Novinari strahuju od mafijaških skupina i političara, kao i u Hrvatskoj.

BiH čitatelji su kao i hrvatski, skoro polupismeni u preopoznavanju manipulativnih vijesti koje im se svakodnevno plasiraju sa takozvanih državnih ili nacionalnih “velikih medija”. Narod jedne i druge države je u navali raznoraznih portala, tiskovina kao i drugih mainstream medija u nemilolom raskoraki između istinitih, , poluistinitih i lažnih vijesti. Na taj se način sa takvim narodima jako lako može manipulirati, a posebno u izborno vrijeme kad ih svi ti mediji tuku sa svih strana. U moru raznih fake news vijesti, narod se jako loše snalazi i u jednom trenutku postaje potpuno ravnodušan, što je jedno od najopasnijih stanja čovjeka i naroda koji politički i mafijaški, kao i bankarski lobiji, jako dobro i obilato koriste u svoju korist.

Na kraju taj isti narod, ostaje razočaran i prevaren, a da toga u prvom trenutku nije niti svjestan. Odmakom vremena dolazi do velikih nezadovoljstava koji se pretaču u tugu, jad, bijedu i nemoć naroda da bilo što uradi, jer su poluge moći istih država već u rukama, onih koje je taj isti isprevarani narod izabrao, na osnovu manipulacija i lažnih vijesti.

Osnovni problem je novac, koji slobodni i neovisni mediji ne mogu priskrbiti, ako nisu uz neke od političkih ili mafijaških struktura, i napokon od tud potječu svi problemi velikih manipulacija i ispiranja mozga neupućenom i prevarenom narodu koji nema pravu ili barem poluinformaciju , čega smo svjedoci i ovih dana u Hrvatskoj ,u velikoj aferi koja trese cijelu državu, dok plaćenički mediji i netransparentni (od naroda izabrani!) političari stvaraju atmosferu balansa, kao da se ništa nije dogodilo.

Međutim, situacije je posve drugačija i opasnija, do te mjere da se mora sastajati premijer i predsjednica i sazivati se odbor za nacionalnu sigurnost, što nije baš neozbiljno stanje jedne nacije. U drugom slučaju, predsjednica se sastaje sa šefom SOA-e, da bi odmah nakon tog sastanka neki mediji jako masnim naslovima negirali postojanost dokaznih emailova i okrakterizirali ih kao “navodno” lažne. Samim tim je malo upućenijima, odmah jasna igra, jer kad bi se u javnost pustilo da su autentični, padale bi političke glave kao kruške, što je hrvatskoj u ovom trenutku nepotrebno, jer je i tako u velikoj banani. A narod, vjerovnici, i ostali, neka i nadalje čekaju u redu, isprevarani, izmanipulirani,  bez nade u bolje sutra, koje im isti ti političari non stop serviraju sa režimskih medija zaduženih isključivo za manipulacije.

Pogledajte kako to izgleda u BiH-VIDEO…

A.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvanaest − 2 =