Stipo Mlnarić Ćipe odgovorio Tomi Medvedu: ‘I ti i ja dobro znamo da hrvatski branitelji srpske nacionalnosti nemaju baš ništa s SDSS-om’

Podijeli

Nakon što je jučer, na Novoj tv zamjenik predsjednika HDZ-a i ministar branitelja Tomo Medved odgovorio na prozivke Domovinskog pokreta o tome da su koalirali sa strankom koju je osnovao ratni zločinac Hadžić misleći pritom na SDSS, nije dugo trebalo čekati na odgovor. Njemu je putem Facebooka odgovorio Stipo Mlinarić Ćipe, član Domovinskog pokreta i vukovarski branitelj.

Objava Vukovarskog branitelja i logoraša srpskih koncentracijskih logora Stipe Mlinarića naslovljenu -‘Svjetonazorska koalicija HDZ-SDSS’ u cijelosti u nastavku.
“Iskreno, žao mi je gledati Tomu Medveda, generala pobjedničke Hrvatske vojske, kako sinoć na Novoj TV brani neobranjivo. Plenković ga šalje u bitku znajući da pobijediti ne može, ali potrošiti ga i poniziti sigurno može i hoće. Medved uspoređuje današnju koaliciju HDZ-a i SDSS-a s 2008. godinom i spominje da je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro digao ruku za tu Vladu. Radi se o dvije vrlo različite situacije. Manjinski zastupnici su 2008. godine samo povećali već uspostavljenu HDZ-ovu većinu, a danas Plenkovićev HDZ svjesno bira SDSS kao strateškog partnera koji mu je očito svjetonazorski blizak.
Osim toga, Miroslav Škoro tada je nakon par mjeseci napustio tu nakaradnu koaliciju za razliku od Tome Medveda koji je četiri godine bio ministar branitelja upravo zahvaljujući podršci Milorada Pupovca i SDSS-a. I sada je ponovno SDSS strateški partner u Vladi i HDZ-u i Tomi Medvedu koji ne može postati ministar ako Pupovčevi ljudi ne dignu ruku u Hrvatskom saboru.

G.S.Vezane vijesti;

EKSKLUZIVNO-STIPE MLINARIĆ”ĆIPE”: RATNU ODŠTETU OD SRBIJE NA KOJOJ CE DP INZISTIRATI DAJEM U HUMANITARNE SVRHE!


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here