Podijeli

Niz potresa koji su nedavno pogodili Zagreb tema je o kojoj je sa Stipom Miočićem ukratko porazgovarao i najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani…

Stipe je nedugo nakon stravičnih vijesti iz glavnog grada Hrvatske poslao ohrabrujuću poruku podrške koja je glasno odjeknula u brojnim svjetskim medijima pa tako nije promaknula ni jednom Arielu Helwaniju.

-(FOTO) UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić poslao poruku Zagrebu i Hrvatskoj: ‘Vi ste pravi ratnici! Moje srce je tamo s vama’!…Volim te Hrvatska!…

Ariel i Stipe porazgovarali u srijedu u izravnom prijenosu preko Instagrama, a jedno od prvih pitanja odnosilo se na loše vijesti iz Zagreba.

“Nisu do mene stigle nikakve prestrašne vijesti, nisu ni do moje majke. Nadam se da je zaista tako. Tamo su učinili odličan posao i pomogli ljudima… Ludo je to što se dogodilo, nisam mogao vjerovati koliko je jak bio”, komentirao je Stipe.

UFC-ov teškaški prvak hrvatskih korijena u istom je razgovoru poručio i kako neće popustiti pod pritiskom i žuriti s povratkom u Octagon sve dok se njegovo oko u potpunosti ne oporavi.

Stipi je, podsjetimo, u revanšu s Cormierom stradala mrežnica, a sad je otkrio da zbog točkica koje mu se povremeno pojavljuju još uvijek ima smetnje u vidu.

“Doktor mi rekao da si uzmem vremena, da ne budem glup… Da sam ja taj koji je ozlijeđen i da se mogu opet ozlijediti”, dodao je Miočić.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 18 =