Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Čini se kako bivši UFC prvak hrvatskih korijena Stipe Miočić nikada nije bio odlučniji u svoje vlasništvo vratiti vrijedni pojas koji je do ovog ljeta držao u svojoj vitrini, a kojeg mu je pobjedom uzeo Cormier…

S obzirom na blago rečeno skromne rezultate PPV prodaje UFC-a 230, koji su predvodili Daniel Cormier i Derrick Lewis, ali i na sam meč koji je bio totalni promašaj sa unaprijed znanim pobjednikom, jasno je kako je elitna svjetska promocija ponovno promašila! Umjesto legitimnog revanša koji je morao pripasti američko-hrvatskom borcu, Dana White i njegovi nadređeni su pohlepno izabrali rješenje za koje su mislili da će biti komercijalno uspješnije. Pokazalo se ponovno da su njihove procjene katastrofalne i da štete kompaniji koja je 2016. promijenila vlasnika. Miočić je prije svega humanist koji radi u dobrovoljnom vatrogasnom društvu i nije cirkusant, kao što to žele u UFC-u.

Miočić je snažan i vrhunski borac koji mnogo ne priča, ali kad uđe u ring postaje zvijer koja ruši sve pred sobom, za razliku od mnogih UFC-ovih cirkusanata koji na vaganjima i nakon meča zabavljaju publiku. Stipe je nešto sasvim drugo za razliku od tih koje forsira Dana White i tako UFC gubi na popularnosti. Masno plaćane ulaznice za UFC ne služe za ulazak u cirkus da bi gledateljstvo slušalo nečije gluposti, već dolaze gledati prave i vrhunske borbe i borce, što Miočić zasigurno je.

Miočić se ponovno u utorak obratio svom velikom rivalu – aktualnom dvostrukom šampionu Danielu Cormieru. To je učinio javno, preko svog Instagram profila i pozvao Cormiera na uzvratni meč.

D.J.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

  1. Sam si kriv ,dao si mu šansu ujedno i ponizoi i dogodilo se to,što se dogodilo.Nije on blesav da ide stobom u borbu koju zna da će izgubiti drugi put.On će izvući još malo love na onima koji zna da će pobjedit i onda u mirovinu ka šampion.Što ti je to trebalo čovječe !!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 2 =