Cleveland.com: ‘UFC mora POD HITNO organizirati meč Miočić vs. Jones!’…

U tekstu navode i izjavu Miočićevog menadžera Jima Waltera, koji se nada da bi se UFC prvak mogao vratiti u akciju tijekom 2020. godine. Walter je, čini se, više za opciju Jones, nego za opciju Cormier III...

UFC
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Stipe Miočić je prije nekoliko dana proglašen najboljim sportašem američkog grada Clevelenda, čiji je stanovnik. Sada tamošnji portal “Cleveland.com” piše da bi “UFC pod hitno trebao organizirati meč između Miočića i Jonesa”…

Radi se zapravo o portalu koji je vrlo blizak američko-hrvatskom borcu i koji redovito izvještava o njegovoj karijeri. Sada su odlučili javno agitirati za dvoboj Miočić vs. Jones jer smatraju da je to nešto što svi žele, donosi fightsite.

Jon Jones se  želi boriti protiv Stipe Miočića. MMA fanovi žele da se Jones bori protiv Stipe. Dovraga, čak se čini i da sam Stipe preferirat meč protiv nekoga kao što je Jon Jones, nego bilo koju drugu opciju”, stoji odmah na početku velikog članka koji je posvećen ovoj tematici.

U tekstu navode i izjavu Miočićevog menadžera Jima Waltera, koji se nada da bi se UFC prvak mogao vratiti u akciju tijekom 2020. godine. Walter je, čini se, više za opciju Jones, nego za opciju Cormier III.

“Nakon što dobije dozvolu za nastup, nadamo se da će se Stipe brzo vratiti u Octagon. Želimo meč koji za nas ima smisla i meč protiv borca kojeg do sada nije pobijedio. Više je nego spreman braniti svoj pojas”, istaknuo je Walter.

No, “Cleveland.com” primjećuje kako se predsjednik UFC-a Dana White nije previše osvrtao na meč između Stipe i Jonesa, nego je fokusiran na “rubber” dvoboj Miočića i DC-ja. Razlog je vjerojatno taj što White računa da se meč protiv Jonesa može dogoditi i kasnije, a sada, dok je Cormier još tu, treba iskoristiti priliku i organizirati konačni obračun dva velika rivala.

“UFC ima povijest propuštanja velikih mečeva poput onog između Andersona SIlve i GSP-a, koji se nikada nije dogodio. I zato danas postoje mečevi koje možete odigrati samo na video igricama. Možda će se to dogoditi i s potencijalnim mečem Miočić vs. Jones. A ako UFC inzistira na trećem obračunu s Cormierom, to bi se zaista moglo dogoditi. Nadamo se da neće”, zaključuje portal iz Clevelanda!

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedamnaest + 14 =