Stavimo HOS-ov amblem na FB, to je otpor neprijatelju!

“Predlažem aktualnoj vlasti da ukine Pavelićevu monetu kunu jer je očito gadljiva Pupovcu,​ ​Štromaru i ekipi​,​ a nama je gadljivo gledati njihove džepove pune Pavelićevih kuna...

Facebook
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

U izjavi za Dnevno.hr Šešelj je prokomentirao razloge pokre​tanja ove inicijative

M​aloljetni dragovoljac HOS-a Denis Šešelj pozvao je sve pripadnike,​ ​simpatizere Hrvatskih obrambenih snaga (HOS-a) te sve prijatelje da postave amblem HOS-a na mjesto profilne slike na društvenoj mreži Facebook.

“Pokrenuo bi​h​ jednu inicijativu ako je želite prihvatiti, naravno​,​ vi koji hoćete! Predlažem da oznaku HOS-a stavimo kao profilnu sliku! To je jedan vid otpora neprijatelju koji mi u ovom trenutku pada na pamet!” napisao je Šešelj.

U vrlo kratkom roku mnogi njegovi prijatelji prihvatili su tu inicijativu te su je podijelili na svoje Facebook profilne stranice.

U izjavi za Dnevno.hr Šešelj je prokomentirao razloge pokre​tanja ove inicijative.

“Većina političara u zemlji kalkulanti ​su, pa tako i obični ljudi​. Stoga me je ponijela misao da nešto pokrenem što je logično i provedivo, a isto tako i analitički da vidim tko je tko na toj društvenoj mreži. Ako je netko ljevičar i protivnik toga, ja ga poštujem ako se ne uključi u inicijativu, ali biti suprotno, a ne podržati ovu inicijativu uistinu je dno dna. Ako povučemo paralelu s izvornim pravaštvom, a to je jedna liberalna opcija tada ne dolazi u obzir nikakva zabrana nego sloboda za koju se većinom zalažu naši briselski političari.”

“Predlažem aktualnoj vlasti da ukine Pavelićevu monetu kunu jer je očito gadljiva Pupovcu,​ ​Štromaru i ekipi​,​ a nama je gadljivo gledati njihove džepove pune Pavelićevih kuna. Jasno je iz ovog svega da se tu radi o kon​senzusu” ironično zaključuje Šešelj​.​

D.K


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

7 KOMENTARI

  1. Skidanje ploče nedolazi u obzir.Za Dom Spremni, mora ostati .pa zar im uvijek moramo činiti ustupke.Ovo je Hrvatski teritorij, nesmijemo si nikad više dozvoliti da nam srbi nameču svoju volju, pa dokle to.?

  2. Koji ste vi debili i pičke, a ne branitelji. Govna uhljebljena. Facebookom vi rijesavate sve sranja koja nam se događaju???? Sramite se. Vi ste govna, a ne branitelji.

Comments are closed.