SRETAN VAM HRVATSKI BLAGDAN SLOBODE I POBJEDE NAD SRPSKIM AGRESOROM! Neka dragi Bog blagoslovi sve vas i našu Domovinu Hrvatsku!…

-Nikada u životu ne smijemo izgubiti Vjeru i Nadu, u naše hrvatsko i domoljubno zajedništvo jer se jedino tako možemo oduprijeti silama tame koje su uradile i još rade sve da nas do kraja razjedine i razbaštine!...

Podijeli

Svima vama koji  našu Domovinu Hrvatsku istinski  ljubite i volite, a osobito hrvatskim braniteljima, obiteljima nestalih i poginulih hrvatskih branitelja, te umrlih hrvatskih branitelja i svim poniženim hrvatskim braniteljima čija su djeca nažalost u velikom broju morala napustiti našu prekrasnu i krvlju izborenu  Hrvatsku zbog neke bolje budućnosti, kao i onima koji nisu mogli izdržati nanesene im nepravde pa su nas napustili, ali i onima koji su bili nepravedno progonjeni te izdani od svoje Domovine za koju su se borili, neka  je barem ovaj današnji Dan, živima na radost i slavu a pokojnima i svima nama na ponos i sjećanje…Mladim naraštajima u svetu ostavštinu svih Hrvatskih vrijednosti koje moraju nastaviti njegovati kao majka dijete.

Posebno u svojim srcima i molitvama nosimo danas sve one hrvatske heroje koji svoje živote položiše na Oltar slobode i čvrsti temelj jedine nam i vječne Domovine Hrvatske.

Pokoj vječni daruj im Gospodine i u tvome krilu počivali u miru. Laka im bila Hrvatska gruda.

Neka dobri Bog blagoslivlja i posvećuje ovu našu jedinu nam Hrvatsku i sve ljude koji u njoj žive.

-Nikada u životu ne smijemo izgubiti Vjeru i Nadu, u naše hrvatsko i domoljubno zajedništvo jer se jedino tako možemo oduprijeti silama tame koje su uradile i još rade sve da nas do kraja razjedine i razbaštine!

-Sve žive hrvatske branitelje neka blagoslovi dragi Bog i podari im zdravlja radosti, sreće i duhovnog mira, a svima koji su pali za Hrvatsku u Domovinskom ratu i onima koji nisu izdržali  u miru neka svijetli svjetlost vječna i svaka im čast i slava, s nama su.

-Neka dragi Bog blagoslovi sve vas i našu Domovinu Hrvatsku!

Braniteljski portal

VEZANE VIJESTI

KNIN: OLUJA 2020. U SLIKAMA: MNOGI ĆE SE PREPOZNATI NA FOTOGRAFIJAMA BRANITELJSKOG PORTALA


Podijeli