Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Kad je netko rekao da je hrvatsko društvo teška moralna razvalina nije se prevario.

Primjera koliko hoćeš; od pretvorbe , pljačke i privatizacije pa naovamo, pljačka, devstacija, pa opet pljačka države. Uvijek isto, samo se godine mijenjaju i poneki politički kameleon koji će opstajati sve dok je hrvatskog naivnog i poniženog naroda. A o braniteljima ili još bolje rečeno braniteljskim udrugama, čiji su čelnici rasprodani svim političkim opcijama za šaku Judinih škuda (čast rijetkim iznimkama) bolje i ne govoriti niti pisati. Oni su, ti čelnici udruga su doveli hrvatske branitelje tu gdje jesu, pred zid srama. Doveli su ih sustavno ih vodeći, uvijek jedni isti, do samog dna. Ostalo je urađeno i odrađeno od strane hrvatske političke, lopovske, kriminalne, kosovske, udbaške, pravosudne korumpirane hobotnice. I tako su hrvatski branitelji potiho “odrađeni”. Nažalost su odrađeni i njihovi generali koji su se lijepo uhljebili, (uz poneku iznimku) sebe i sve svoje do devet koljena, dok običan smrtnik, taj istinski heroj obrambenog Domovinskog rata krpa kraj s krajem i čita po svakodnevnim “hrvatskim tiskovinama” da je on taj povlašteni “gad” koji je kriv za sve.I onda se netko čudi zašto “povlašteni” umiru u 50-etim godinama.Umiru od tuge. Jadni i prevareni.

Potom slijede drugi ešaloni koji sustavno preko dvadeset godina gaze i pljuju po tim istim  “povlaštenim idiotima”koji su im dali Hrvatsku za koju su ti “gadovi i povlašteni” pišali krv, dali svoje dijelove jedinog tijela. Dali svoje sinove, kćeri, supruge, očeve, majke. Ma dali su sve u onom zanosu domoljublja i zajedništva hrvatskog naroda 90-ih godina, misleći da daju sve za svoju Domovinu sretnih i ponosnih ljudi i djece. I onda mrak i tama!

I što su uradili?

Dali su Domovinu lopinama i lešinarima za koju su “povlašteni” ginuli, ranjavani, zatvarani u srpskim koncentracijskim logorima, poludjeli, silovani, kasapljeni, likvidirani, gaženi i omalovažavani do te mjere da se danas ne mogu i nemaju žara oduprijeti drugom ešalonu za lešinarstvo spremnih i nabrijanih hrvatskih besćutnih lopova koji su se svim silama trudili da ubiju tu jadnu malu i ubogu, Bogom danu zemljicu Hrvatsku. Ljepšu i bogatiju od svih oko sebe i puno šire. Na scenu je stupio taj lešinarski ešalon sličan ovom danas i jučer i sutra ako se narod ne trgne i ne kaže , stani malo.

Ubij ponos i vladaj pomoću hrvatskih prodanih Juda.

Imati neku “svoju”firmu i voditi udrugu je ravno samoubojstvu barem 30-40 hrvatskih branitelja, jer su se svi u to uvjerili, nemoguće je stisnuti i p*dnuti. Okiti lažnjake svim odličjima, ne obraćaj pozornost na to što se “povlašteni” bune je također jedna od dobro smišljenih kosovih metoda. Dobili su ih oni koji ih ničim nisu zaslužili ali se zato iznutra u svojoj umornoj duši žderu pravi i istinski heroji i jedan po jedan pucaju kao cvrčak, kao kokica, niti ne znajući da je to od pogaženog ponosa, jer ne mogu pravi heroji biti poput Matića i njemu sličnih. On i slični su tu za to predodređeni, oni su odabrana ljudska ništavila. Treba ubiti ponos onom heroju koji je postao malo glasniji u ovoj hrvatskoj moralnoj razvalini i odmah ga eutanazirati , oduzeti mu ponos, procesuirati ga nizašto da se ne daj Bože ne pojavi neki drugi i pokvari im podle planove smišljenog ubijanja heroja, onih istinskih a ne nikako saborskih koji su se okitili svim od odličja do firmi, vila i vikedinca, brodova, povlaštenih kredita i svim što im je upravo omogućio taj sad već oronuli “povlašteni” heroj.

Od plača, straha i zapomaganja- ništa, treba djelovati, stati na kraj ovim rasprodanim klošarima i kokošarima i zlima koji su ponosne branitelje bacili licem u blato, zaustaviti ih u daljnjem djelovanju , jer će sa njima ,kraj svim istinskim herojima u krajnjem biti FATALAN…

Svakodnevno slušanje političkih predavanja onih koji zucnuti ne smiju, mimo onog što im se iz centara moći ne kaže, ubija duše svih onih koji su dali sebe za ovu našu jedinu i vječnu nam Hrvatsku. Svakodnevno i dobro smišljeno kosovsko prebacivanje loptice od agresorske srbije, do građanskog rata pa sve do geniocida u obrani svoje Domovine, i to od saborskih zastupnika u najvišem Hrvatskom Domu je više nego “progrom” svih Hrvatica i Hrvata i svih njihovih heroja, onih istinskih koji su takvima dali da im pljuju u lice, u zemlji za koju su oni, svi ti istinski i pravi heroji ginuli, ranjavani, zatvarani u srpskim koncentracijskim logorima, poludjeli, silovani, kasapljeni, likvidirani, gaženi i omalovažavani i umiru jako mladi.Dok političke hrvatske “elite” na sve to šute kao zaliveni!

I sad bi oni tu istu agresorsku Srbiju, da preko kostiju svih hrvatskih žrtava, kao da ništa nije bilo, uz dodvoravajuće i ponizne zbog svojih podlih karijera, osmijehe naših pilitičkih poslušnika, poslali u Europu među civilizirane zemlje među kojima je i naša Hrvatska…

I onda se pitamo…

M.M.

Nastavit će se…


Vezane vijesti;

-TUŽNA LI JE HRVATSKA MATI: HRVATSKA NEBRIGA, HRVATSKA BEŠĆUTNOST POLITIČKIH GARNITURA NA VLASTI PREMA HRVATSKIM BRANITELJIMA I GRAĐANIMA…

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − šest =