Podijeli
 • 328
 •  
 •  
 •  
 •  
  328
  Shares

Prema navodima jednog dubrovačkog branitelja (podaci poznati redakciji) danas, na Dan dubrovačkih branitelja jedan je branitelj doživio nešto vrlo neugodno u našoj bolnici, donosi dubrovnikinsider.hr...

“Naime kao invalid domovinskog rata s puno gelera u sebi,a najkritičniji su 6 kom. u mozgu,koji mi od ovog ljeta prave velike probleme i došlo je do određenih komplikacija, doživio sam od jedne medicinske sestre pljuvanje po hrv.braniteljima,ovim riječima:Za mene su branitelji samo poginuli, a vi svi ostali ste stoka privilegirana!!!!! Tu sam eksplodirao i u momentu otišao do ravnatelja Bekića, međutim nisam ga našao, da prijavim dotičnu, kad sam je pitao zna li ona koji je danas dan, rekla je da je boli ona stvar. Nažalost u zadnje vrijeme sam svjedok sve više sličnih slučajeva u našem gradu! Ja sutra svakako moram u bolnicu i ustrajat ću na ovome da ravnatelj sazna za ovakvo ponašanje dotične, ukoliko nešto ne poduzme objavit ću joj ime javno u jednom od portala!Pozz. I sretan vam današnji dan ,da ga provedete dostojanstveno!”

-(VIDEO) BARBARSKO RAZARANJE I HEROJSKA OBRANA DUBROVNIKA – 6. PROSINCA 1991…

Kako neslužbeno doznajemo, medicinska sestra radi na odjelu gastroenterologije, iako se slučaj dogodio na odjelu neurologije. Nameće se pitanje zna li ova gospođa da ne bi danas radila, disala, živjela da nije bilo naših branitelja ili da su svi poginuli?

Zna li kako zbog “privilegirane stoke” danas imamo državu? Ili joj uopće nije stalo? Vrijeme će pokazati hoće li dubrovačka bolnica reagirati na ovakav istup svoje djelatnice ili će biti braniteljeva riječ protiv njezine? Znamo da je kroničan nedostatak medicinskih sestara u OB Dubrovnik, pa se pitamo hoćemo li morati zadržati i one koje boli “ona stvar” koji je danas dan i one koje časne branitelje nazivaju privilegiranom stokom. Ne usuđujemo se ni pomisliti što gospođa misli, kad je ovo u stanju izgovoriti,donosi dubrovnikinsider.hr.

T.H.Vezane vijesti;

-(VIDEO) BARBARSKO RAZARANJE I HEROJSKA OBRANA DUBROVNIKA – 6. PROSINCA 1991…

Podijeli
 • 328
 •  
 •  
 •  
 •  
  328
  Shares

48 KOMENTARI

 1. Samo znam da nas bran8telje dubrivcani ne vole. To sam osobno dizivio kada sam se 1993 go. Spustio sa svojim kolegama sa konavolski brda u grad na stradun da su neke starije zene pljuvali na nas kako nas nije sramota dokazit u uniformi u grad kako ce turisti dokazit. Sramota.

 2. Nema sta reci dao joj bog to sve kao nasem branitelju…mismo ratovali dabi takvo dubre moglo u miru raditi….javno prozvati ime i prezime..dase zna kakvo je to dubre…☹👎👎👎👎

 3. Pa evo gerilac Sovijetskog saveza,drug Igor MANDIĆ dobijo nagradu,tko mu uručio,gerilac Visković,jel i to Moderna Hrvatska za koju se krv prolijevala,sve pokvareni crveni banditi i fašisti,presvučeni u privilegirana janječa krzna,a janjce pojeli,pljuc….

 4. Ništa..drugaricu imenovati pa joj onako po narodski sve udruge iz rata i mater i čaču j…. Kamo srice i pravde da će udruge glas dignit za iiiijednog veterana koji nije član njihove udruge. Da postoji jedna krovna udruga,niko se s veteranima nebi više z…..va jer bi imali članova koliko sve stranke zajedno.

 5. Sramota,ružno da ne može bit ružnijeMed.sestra koja bolje da nije odabrala zvanje koje mora imat humanost i empatiju za stradalnike.Med .sestra sam i ne mogu naći pravu riječ za ovu osobu.Ne treba uopće radit s ljudima kad je takva kakva je.Nadam se da većina ne misli o nama sestrama po toj ….Sama sam preživjeli dragovoljac s prve crte i jako ,jako sam ljuta .Kako se usuđuje??!!!

 6. Nu ,nisi ga naša i odma si se štuva…..i pokupija.
  Ma osim šta me muči koliko te/ nas sve to smeće povridilo viša mi je muka da si se pokupija nakon tih riči , da malo prašinu sa kujom ne pobrisa, pa da onda sačekaš ravnatelja doša bi ne brini, nego dok je na friško repriziraj to!

 7. I šta će se sada prominiti?!!!NIŠTA KAO I UVIJEK!!!!Za sve ovo pljuvanje po branitelja krivo je ovih 2 mil. braniteljskih udruga!!!OVI FRANCUZI SU ZA NAS TOTALNO DRUGA GALAKSIJA!!!Ugasiti odmah sve braniteljske udruge i napraviti jednu jedinu ako je ikako moguće i u vodstvo izabrati isključivo nestranačke branitelje!!!A onda izaći na ulice i razvaliti kugu i koleru tj,ADZ I SDP kao i njihove uguzičare poput ĐAKIĆA,DEČAKA,MATIĆA,VIDOVIĆA,CULEJA!!!!

 8. Sigurno sujoj korjeni gore preko ivanice a ako i nisu neka se srami svoji rijeci cuj molimte za nju su samo branitelji koji su mrtvi iz prilozenog znaci zaojoj da cetnici nisu sve poubijali stidise stvoru neodgojeni fuj.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here