Splitska policija dobila brojne dojave o pucnjavi po splitskim kvartovima, istraga je u tijeku…

i-lustracija
Podijeli

Splitsku policiju nazvali su građani i dojavili im za pucnjavu koja se malo iza 23 sata začula u Tršćanskoj ulici, javlja Dalmacija Danas,

Policija je po dojavi izašla na teren te traže tragove koji bi ukazali da je u spomenutoj ulici zbilja došlo do pucnjave.

Čitatelji iz nekoliko splitskih četvrti kažu kako su čuli pucnjavu.

Kako doznajemo od čitatelja, neki su pucnjavu čuli i na Skalicama, Kmanu, ali i Brdima, javlja Dalmacija Danas.

Oko 22,55 stanare zgrada u blizini naše redakcije uznemirilo je, kako su kazali, nekoliko pucnjeva koje su čuli na ulici te su odmah zvali policiju, ali i Slobodnu Dalmaciju.

– Bilo je to pet ili šest hitaca, siguran sam da sam ih čuo i da se radilo o pucnjevima jer su bili u pravilnim razmacima – javio nam je mladić iz Tršćanske ulice uz napomenu kako nije jedini koji je to čuo jer je vidio susjede kako kao i on gledaju s prozora.

Niti par minuta kasnije na Facebooku je objavljeno:

– Je li itko čuo nekakve pucnjeve? S Kmana se čulo, 10-ak pucnjeva, ne znam o čemu se radi. Ne želim dizati paniku, ali ovo nije nikakva petarda bila…

Od Antonele Lolić, glasnogovornice splitske policije saznali smo kako je i njima, osim nas, još jedna osoba dojavila za navodnu pucnjavu te je na teren upućena patrola, donosi slobodnadalmacija.

D.K.

 

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 5 =