Podijeli

Zadranin Darko Kovačević (31) zadržan je u pritvoru istražnog zatvora u Zadru pod sumnjom da je u srijedu, 13. lipnja, zbog ljubavnih razmirica brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku u kafiću u Ulici Benka Benkovića na Meladi.

Prema pričama očevidaca, 31-godišnjak je djevojci udarao glavom o umivaonik u toaletu kafića zbog čega je zadobila teške tjelesne ozlijede glave te je hitno prevezena u zadarsku Opću bolnicu gdje je zadržana na liječenju piše Zadarski.hr.

Nakon što je pretučena Zadranka je objavila šokantne fotografije iz hitnog prijema na društvenim mrežama, a 31-godišnjak je nakon što ju je premlatio pobjegao.

Uhićen je dan nakon incidenta te je priveden sucu istrage s kaznenom prijavom za prijetnju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. U pritvoru će provesti mjesec dana.

I.V.


Podijeli

23 KOMENTARI

  1. Borili se i branili svoju zemlju da institucije rade svoj posao, pa evo nam još jedan od bezbroj primjera kako to funkcionira u Lijepoj našoj. Taj monstrum vrijedan je tek metka u čelo po kratkom postupku. Kakva policija i institucije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvadeset − osamnaest =