(VIDEO) PONOSNO I ČASNO UZVIKNUO I POPIO OTROV: Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prezirom odbacujem vašu optužbu!

Haaški sud postao je mjesto zločina jer je omogućio da se u sudnicu unese čašica sa otrovom te da se netko u ovom slučaju častan general Slobodan Praljak popivši otrov ubije...

ŠOKANTAN TRENUTAK U HAGU-GENERAL PRALJAK POPIO JE TEKUĆINU ZA KOJU KAŽU DA JE OTROV
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Haaški sud postao je mjesto zločina jer je omogućio da se u sudnicu unese čašica sa otrovom te da se netko, u ovom slučaju častan general Slobodan Praljak popivši otrov -ubije…

Na izricanju presude u Haškom sudu koja je započela jutros oko 10 sati dogodila se šokantna stvar.-Uznemirujući- VIDEO

General Slobodan Praljak je nakon što mu je potvrđena kazna od 20 godina, u sudnici popio nešto iz čašice koju je kako je vidljivo na snimci držao skrivenu u rukama. Njegova obrana rekla je kako je Praljak jutros popio otrov.

Praljkova braniteljica rekla je da je njezin klijent rekao da je jutros popio otrov.

Iako se u snimci Praljak više nije vidio u kadru, u jednom trenutku se čuo kako govori: “To je otrov koji sam popio”.

Sudac je prekinuo izricanje presude i odmah su spuštene zavjese. Praljak je potom odveden iz sudnice. Prisutnima u sudnici rečeno je da nitko ne dira ničiju vodu.

Naime prilikom izricanja užasavajuće presude koja je sablaznila generala Praljka isti je iz čašice popio nepoznatu supstancu za koju je rečeno da je otrov.

Kako je moguće da u međunarodnom haaškom sudu optuženik unese bilo što u sudnicu?

Postavlja se pitanje odgovornosti unutarnje kontrole u samom zatvoru; kako se može dogoditi da jedan optuženik uopće može u sudnicu unijeti bilo što?…

Svi redom u intervjuima za televizijske kuće osuđuju dosadašnji infatilan odnos hrvatske politike koja se po njima doslovce nije brinula o haaškoj šestorci iz BiH.

Hrvatska država nije činila gotovo ništa za BiH šestorku, nakon izricanja oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču, najčešće su izjave koje se čuju.

Ja, dok sam Bio ministar stalno sam govorio da ovakva kvalifikacija ne može ostati kao UZP kaže bivši ministar pravosuđa Šprlje.

To je sud koji je loš i bolje bi bilo da nikada nije postojao rekao je bivši ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

Katastrofa; ovo je Bleibuška presuda Hrvatskom narodu čulo se u Mostaru od hrvatskih intelektualaca.

Ne možemo vjerovati, mi nismo bili nikakvi agresori, samo smo branili svoju zemlju od agresora rekao je predsjednik udruge mostarskih dragovoljaca.

Pljušte i svakojake sramotne i odobravajuće izjave ove Haške sramotne presude generalu Slobodanu Praljku i ostalima.

Kako javlja novinarka Nove Tv Ivana Petrović, očito i sama zgrožena ovakvom potvrđujućom prvostupanjskom stravičnom presudom, zdravstveno stanje generala koji je odvezen u jako kritičnom stanju-Slobodana Praljka je po njenim informacijama, koje je dobila iz samog suda, za sad “stabilno”.

Iz suda je najavljeno da će se suđenje nastaviti te da će se premjestiti u manju sudnicu.

Zdravstveno stanje generala Slobodana Praljka koji je iz čašice za koju nitko ne zna kako je istu unio u sudnicu, popio za sad još nepoznatu supstancu za koju su rekli da je otrov, kako prenosi Nova Tv je jako loše.

Nisam optimistična što se tiče dalnjeg nastavka suđenja jer je sud doslovce odmah dao do znanja da će se potvrditi prvostupanjska haaška presuda BiH šestorci.

Što će se nadalje događati na izricanju presude u Haagu bosansko hercegovačkoj  šestorci najavljeno je da će se čitanje same presude nastaviti čitati danas oko 14, sati.

O svemu uskoro opširnije

Navodno je po zadnjim informacijama general Slobodan praljak Preminuo!?

Sad već službeno priopćenje: General Slobodan Praljak je preminuo u bolnici!

B.P./G.S./A.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

13 KOMENTARI

  1. Čemu se čuditi kada je Hrvatska istinska zločinačka organizacija? Upravo od predsjednika partizana i Titovog generala do Ivice todorića. I gdje su sad šatoraši? Sad im je divno i krasno u opljačkanoj Hrvatskoj pa nema više mjesta za riječ reći? Sram Vas bilo spodobe i sramote roda Hrvatskoga. Sram Vas bilo svi koji rukom segnušte u tanjur onih koji jedva svoje obitelji hrane a za Vas lažljivci i neradnici! Na uštrb ove zemlje i časnih ljudi. Jeli pravedno da kojekakvi popaji i Židovi već više od 20 godina uživaju mirovine veće od 5000 kn a rade na crno kradući ovu zemlju? Jeli pravedno da stotine tisuća nepostojećih branitelja skrnave čast branitelja kroz tisuće izmišljenih udruga? Jeli normalno da takav ološ ima privilegiju prezentirati one koji ništa nisu pitali , niti im treba? Sram vas budi od svojih predaka i sramotno vam bilo kada vam od laži zadnji plotun ispucaju! Ako bestidni i tada zatražite povlastice. Jer u takvima ne kuca srce Hrvatsko. Takvi su govno govna Hrvatskog naroda i najveća sramota za svoj narod. Nema među takvima Hrvatskih muževa! No nebojte se. Preživjela je ova zemlja i veće smeće od tisuća poturica i krpelja? Bog će dati da im pravedni sude i tada neće biti milosti. Tada će im četnik postati brat jer to se već ponovilo u povijesti. Jer nema većih četnika ovoj zemlji do lopova na čelu s Franjom Tuđmanom. A iza njega ciganom Mesićem i tako redom do dana današnjeg! I nije Vas sramota časni Hrvatski sinovi i muževi? I dalje šutite ili u bradu mrmljate? Usrali ste se od plaćenih oklopnika vašim novcem plaćenih? Sramotno! Sram Vas budi oni koji se za novac braniteljima nazivate. Fuj. Gadi mi se pred svijetom pljunuti na sve što segnuše po novac iza domoljublja. Fuj. Zemlja vam je vaša slika i prilika. Nitko je od vas ne može više ogaditi. Jer đubretari nikada nisu ni imali svoju zemlju. Oni imaju samo đubriše i to im je sav domet. Neka vam ostanu na duši svi časni Hrvati koje ste pobili. Nisu oni pali od četnika, već od đubretara koji muzu Hrvatsku. Onih koji su na svim prosvjedima za svoja prava. E to su Hrvatine. Oni što rade i žive od svog znanja to su ništavila spram lopina podložnih HDZu ili SDPu. Govna komunistička i jedni i drugi. Bog nek vam oprosti ali ja neću.

  2. Žrtva je žrtva nebitno ime al nemogu se jedne isticat a druge i nespominjat toje ono što nije dobro mislim da bi pravednije odradili sudstvo sa ovi prostora zajedničko

Comments are closed.