Šok iz Italije: Vatreni zbog problema sa srcem izvan terena do daljnjeg…

Rutinski pregled hrvatskog reprezentativca pokazao je hipertrofiju srčanog mišića, objavio je Milan na svojim stranicama...

MORA NA PRETRAGE
Podijeli

Zabrinjavajuće vijesti dolaze iz Italije – Ivan Strinić privremeno prekida karijeru zbog problema sa srcem…

Strinić će karijeru prekinuti kako bi se obavile dodatne pretrage pa će se nakon toga donijeti konačna odluka. – Nema razloga za brigu, ništa se posebno ne događa. Odmarat ću desetak dana, ponoviti pretrage, ali liječnici vjeruju da bih, najkasnije kroz mjesec dana, trebao biti spreman igrati. Zbog svega što se događa u svijetu nogometa, liječnici su jednostavno jako oprezni i zato su možda preporučili veće mjere opreza od onoga što je stvarno potrebno. Na svu sreću, odmor će mi dobro doći i da zaliječim ozljedu tetive – rekao je Strinić za 24sata. Strinić je ovoga ljeta potpisao za Milan. Stigao je kao slobodan igrač, a ranije je igrao u Sampdoriji, Napoliju, Dnipru i Hajduku.

Rutinski pregled hrvatskog reprezentativca pokazao je hipertrofiju srčanog mišića, objavio je Milan na svojim stranicama. “Tijekom pregleda koji naši igrači moraju proći svakih šest mjeseci, otkriveno je kako Ivan Strinić ima hipertrofiju srca i mora obaviti dodatne pretrage. Iz tog razloga neće trenirati niti se naprezati dok pretrage ne budu obavljene”, objavili su iz Milana.

D.J.

Podijeli