SNAŽNA DETONACIJA PROBUDILA ZADRANE Zbog eksplozije u policiju privedeno više osoba!

Prošle godine u noći s 4. na 5. prosinca u krug zadarske policije bačena je nepoznata eksplozivna naprava...

foto/zadarski.hr
Podijeli

NOVO: Iz policije doznajemo, da se eksplozija dogodila oko 2,30 sati u dvorištu sjedišta Policijske uprave zadarske, u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru.

U tom trenutku u blizini ograde nije bilo službujućih policajaca, te nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je nastala manja materijalna šteta u vidu pucanja stakala.

Na mjestu eksplozije provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, a u sklopu kriminalističkog istraživanja tijekom jutra je u prostorije policije dovedeno više osoba.

RANIJE:

Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane na predjelu Voštarnice i susjednih četvrti. Negdje oko 2.30 začula se jaka detonacija od koje su se tresli zidovi.

Iz zadarske policije doznajemo da je došlo do eksplozije nepoznate eksplozivne naprave u krugu zadarske policije u Ulici Bana Josipa Jelačića na Voštarnici. U tijeku je policijski očevid, a više o samom događaju policija će iznijeti tijekom današnjeg dana i nakon završetka istrage.

Prošle godine u noći s 4. na 5. prosinca u krug zadarske policije bačena je nepoznata eksplozivna naprava. U trenutku eksplozije, u blizini tog mjesta, nije bilo službujućih policajaca i nije bilo ozlijeđenih osoba, a na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta,piše zadarski.slobodnadalmacija.hr.

I.V.


Podijeli