Škoro : ‘Cijela akcija je pokazatelj da vladajući imaju novog kandidata za šefa Janafa‘

Saborski zastupnici komentirali su akciju u kojoj je do sada uhićen direktor JANAF-a, a pod sumnjom su i neki zastupnici...

Podijeli

Potpredsjednik Sabora i čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro komentirao je uhićenja u policijskoj akciji Janaf…

“Što reći na sve to skupa? Čini se da je očito da vladajući imaju novog kandidata za direktora Janafa pa je slijedom toga ovaj stari uhićen. Vjerojatno se kao i u svim slučajevima do sada neće dogoditi ništa. Gospodin Kovačević će se vjerojatno za koju godinu pojaviti kao kandidat za gradonačelnika nekog grada”, rekao je Škoro.

Na pitanje izražava li on tom izjavom sumnju u rad hrvatskog pravosuđa, Škoro odgovara: “Mislim da je cjelokupna hrvatska javnost svjesna da su mnogo veće zvjerke doživjele ovakav dana i javnost i ja smo svjedoci da se nije dogodilo ništa. Znate i sami koliko godina je potrebno da se riješi jedna ostavinska rasprava, a kamoli što drugo”.

Ističe kako je sve ovo što se događa to da stranka koja je osvojila 16 posto glasova hrvatskih građana na izborima (HDZ) zajedno s manjincima provodi odluke Europske unije. “Nema strukturnih promjena, ima samo podilaženja Bruxellesu”, rekao je Škoro.

T.H.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here