Skandalozan video: Svjetski prvak u boksu davao savjete kako tući ženu, suspendiran je uoči meča karijere…

Vrhunski boksač, ali i vrlo kontroverzan lik napravio je novu glupost...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Billy Joe Saunders, kontroverzni neporaženi britanski boksač, suspendiran je nakon skandaloznog videa u kojem savjetuje kako tući ženu tijekom karantene zbog koronavirusa…

Video se proširio aplikacijom WhatsApp, a objavili su ga i britanski mediji. U videu Saunders udara vreću uz popratne komentare.

“Htio sam napraviti mali video za sve vas očeve, muževe, dečke ako imate djevojku. Ako vam vaša žena ne da mira, a vi se trudite ostati mirni, to je u redu, ali nakon šestog dana ćete biti pred eksplozijom”, počeo je.

Odmah ostao bez licence, čeka se saslušanje

“Odjednom dolazi prema vama i pljuje vam otrov u lice, sprema se reći nešto, ne znam što ste napravili, ali uzrujali ste ju. Kad vam priđe, pogodite je jako u bradu”, rekao je uz udarac u vreću.

‘Pomislit će: ‘Što se događa?’ Neće znati što se događa, pa se spustite na koljenu i dovršite ju”, zaključio je uz kroše u vreću.

Saundersov video došao je i do Britanskog boksačkog saveza, koji mu je odmah oduzeo licencu i zakazao saslušanje.

Oglasio se i Saunders, koji tvrdi da je to bio “satirični video.”

Otprije poznat po neukusnim načinima zabave

“Kada bih vidio muškarca kako dira ženu, rastavio bih ga na komade. Imam kćer i ako bi netko digao ruku na nju, ne bi dobro završio. Isprike ako sam uvrijedio žene”, napisao je.

Saunders je neporaženi bokač s 29 pobjeda u isto toliko borbi u karijeri. Prvak je svijeta po WBO-u u supersrednjoj kategoriji, a početkom svibnja trebao se boriti u spektakularnom meču u Las Vegasu protiv meksičke zvijezde Saula Canela Alvareza. Međutim, borba je otkazana na još nepoznat datum zbog pandemije koronavirusa, a sada je dobila novu otegotnu okolnost.

Saundersa su i ranije pratile kontroverze, pa je tako, primjerice, jednom prilikom snimljen kako ovisnici o narkoticima nudi drogu ako javno izvede spolni čin ili napadne prolaznika. Tada je dobio kaznu od 100.000 funti.

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 12 =