Skandalozan video: Svjetski prvak u boksu davao savjete kako tući ženu, suspendiran je uoči meča karijere…

Vrhunski boksač, ali i vrlo kontroverzan lik napravio je novu glupost...

Podijeli

Billy Joe Saunders, kontroverzni neporaženi britanski boksač, suspendiran je nakon skandaloznog videa u kojem savjetuje kako tući ženu tijekom karantene zbog koronavirusa…

Video se proširio aplikacijom WhatsApp, a objavili su ga i britanski mediji. U videu Saunders udara vreću uz popratne komentare.

“Htio sam napraviti mali video za sve vas očeve, muževe, dečke ako imate djevojku. Ako vam vaša žena ne da mira, a vi se trudite ostati mirni, to je u redu, ali nakon šestog dana ćete biti pred eksplozijom”, počeo je.

Odmah ostao bez licence, čeka se saslušanje

“Odjednom dolazi prema vama i pljuje vam otrov u lice, sprema se reći nešto, ne znam što ste napravili, ali uzrujali ste ju. Kad vam priđe, pogodite je jako u bradu”, rekao je uz udarac u vreću.

‘Pomislit će: ‘Što se događa?’ Neće znati što se događa, pa se spustite na koljenu i dovršite ju”, zaključio je uz kroše u vreću.

Saundersov video došao je i do Britanskog boksačkog saveza, koji mu je odmah oduzeo licencu i zakazao saslušanje.

Oglasio se i Saunders, koji tvrdi da je to bio “satirični video.”

Otprije poznat po neukusnim načinima zabave

“Kada bih vidio muškarca kako dira ženu, rastavio bih ga na komade. Imam kćer i ako bi netko digao ruku na nju, ne bi dobro završio. Isprike ako sam uvrijedio žene”, napisao je.

Saunders je neporaženi bokač s 29 pobjeda u isto toliko borbi u karijeri. Prvak je svijeta po WBO-u u supersrednjoj kategoriji, a početkom svibnja trebao se boriti u spektakularnom meču u Las Vegasu protiv meksičke zvijezde Saula Canela Alvareza. Međutim, borba je otkazana na još nepoznat datum zbog pandemije koronavirusa, a sada je dobila novu otegotnu okolnost.

Saundersa su i ranije pratile kontroverze, pa je tako, primjerice, jednom prilikom snimljen kako ovisnici o narkoticima nudi drogu ako javno izvede spolni čin ili napadne prolaznika. Tada je dobio kaznu od 100.000 funti.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedamnaest + pet =