Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Jučerašnja uhićenja vukovarskih Srba osumnjičenih za ratne zločine počinjene ’91.Vukovaru, nisu plod pritiska na institucije i Vladu, tvrde premijer Andrej Plenković i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović,donosi dnevno.hr. .

Od petorice privedenih, dvojica Srba se sumnjiče za ratne zločine, dok su ostali privedeni zbog saznanja i informacija o tim djelima.

Da je suspendirani istražitelj Ovčare Nikola Kajkić ipak bio na dobrom tragu te da je odradio lavovski dio posla, potvrđuje i vrlo neugodan ton u kojem mu se nakon uhićenja javio sin jednoga od osumnjičenih.

“Nakon što se konačno pokrenulo, tj. nakon jučerašnjeg uhićenja dvije osobe za počinjenje ratnog zločina u Vukovaru 1991 godine, obratio mi se Milan Ivanović zvan Čičak, sin jednog uhićenog (naknadno se doznaje -Sin uhićenog “Milana Ivanovića zvanog Čičak”).

Prijeti da će me ponovo prijavitu Andreju Plenkoviću? Nadam se da me Andrej i Davor neće ponovno suspendirati…”, komentirao je Kajkić facebok prijepis u kojem ga sin osumnjičenog ismijava zbog suspendiranja i naziva “malim mišom”. Milan Ivanović u ovim porukama također upozorava Kajkića o tome da će Andrej Plenković biti o svemu obavješten, kao i Živi zid te mediji u Srbiji, donosi dnevno.hr.

“Dokazat ćemo nevinost i da vi niste dobar policajac. I da, čestitam ti imendan, Nikola. Lepo ime imaš…”, riječi su kojima je Ivanović završio svoju facebook poruku.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

33 KOMENTARI

 1. Nepismenjak.Cak niti poruku nije napisao kako treba.O sadrzaju ne treba ni govoriti.E da je bilo volje i pameti ne bi se oni koji su haracili po Vukovaru slobodno setali.Postoje valjda snimke i fotografije.Vidi se jako dobro tko je nosio pusku i noz.Za nagradu dobivaju radna mjesta i odvojene skole.Danas ne bi postojale odvojene skole tj.tko zeli uciti materinji jezik isao bi lijepo u slobodno vrijeme u dopunsku skolu (kao npr. u Svicarskoj) i morao bi nauciti postovati drzavu u kojoj zivi.Pametnome dosta.

 2. Polupismeni četnik nekome prijeti? Jaki su oni na riječima ali kao ratnici, nema većih miševa na kugli zemaljskoj. Zato i moraju sami sebe lagati…

 3. Hahaha jos i prijetnje, oma i njega uhitit i protjerat, nas ni krive ni duzne su zatvarali, maltletirali, silovali, istjerali iz doma i grada, ubijali a mi sad trebamo i dalje tolerirat protuhrvate i zlocince. Ma cim si protiv Hrvatske, a za bilo kakvu toleranciju prema zlocincima nemas tu sta trazit

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 5 =