Podijeli

Jučerašnja uhićenja vukovarskih Srba osumnjičenih za ratne zločine počinjene ’91.Vukovaru, nisu plod pritiska na institucije i Vladu, tvrde premijer Andrej Plenković i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović,donosi dnevno.hr. .

Od petorice privedenih, dvojica Srba se sumnjiče za ratne zločine, dok su ostali privedeni zbog saznanja i informacija o tim djelima.

Da je suspendirani istražitelj Ovčare Nikola Kajkić ipak bio na dobrom tragu te da je odradio lavovski dio posla, potvrđuje i vrlo neugodan ton u kojem mu se nakon uhićenja javio sin jednoga od osumnjičenih.

“Nakon što se konačno pokrenulo, tj. nakon jučerašnjeg uhićenja dvije osobe za počinjenje ratnog zločina u Vukovaru 1991 godine, obratio mi se Milan Ivanović zvan Čičak, sin jednog uhićenog (naknadno se doznaje -Sin uhićenog “Milana Ivanovića zvanog Čičak”).

Prijeti da će me ponovo prijavitu Andreju Plenkoviću? Nadam se da me Andrej i Davor neće ponovno suspendirati…”, komentirao je Kajkić facebok prijepis u kojem ga sin osumnjičenog ismijava zbog suspendiranja i naziva “malim mišom”. Milan Ivanović u ovim porukama također upozorava Kajkića o tome da će Andrej Plenković biti o svemu obavješten, kao i Živi zid te mediji u Srbiji, donosi dnevno.hr.

“Dokazat ćemo nevinost i da vi niste dobar policajac. I da, čestitam ti imendan, Nikola. Lepo ime imaš…”, riječi su kojima je Ivanović završio svoju facebook poruku.


Podijeli

33 KOMENTARI

  1. Nepismenjak.Cak niti poruku nije napisao kako treba.O sadrzaju ne treba ni govoriti.E da je bilo volje i pameti ne bi se oni koji su haracili po Vukovaru slobodno setali.Postoje valjda snimke i fotografije.Vidi se jako dobro tko je nosio pusku i noz.Za nagradu dobivaju radna mjesta i odvojene skole.Danas ne bi postojale odvojene skole tj.tko zeli uciti materinji jezik isao bi lijepo u slobodno vrijeme u dopunsku skolu (kao npr. u Svicarskoj) i morao bi nauciti postovati drzavu u kojoj zivi.Pametnome dosta.

  2. Polupismeni četnik nekome prijeti? Jaki su oni na riječima ali kao ratnici, nema većih miševa na kugli zemaljskoj. Zato i moraju sami sebe lagati…

  3. Hahaha jos i prijetnje, oma i njega uhitit i protjerat, nas ni krive ni duzne su zatvarali, maltletirali, silovali, istjerali iz doma i grada, ubijali a mi sad trebamo i dalje tolerirat protuhrvate i zlocince. Ma cim si protiv Hrvatske, a za bilo kakvu toleranciju prema zlocincima nemas tu sta trazit

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =