Šime Vrsaljko: ‘Nije sve tako loše kako izgleda po rezultatu’

Nakon što je Hrvatska izgubila od Slovenije rezultatom 1:0... pred novinare je došao i Šime Vrsaljko...

sp1_1531393251
Podijeli

Nakon što je Hrvatska izgubila od Slovenije rezultatom 1:0… pred novinare je došao i Šime Vrsaljko…

“Istina je da smo jako dobro ušli u utakmicu i imali kontrolu, primili smo gol iz jedne njihove polušanse. Kasnije su se dobro branili, ali mislim da smo dobro igrali. Pokušavali smo i nismo uspjeli dati gol, ali moje mišljenje je da nije sve tako loše kako izgleda po rezultatu. Mi sada imamo iduće dvije utakmice za koje sam siguran da ćemo pobijediti”, rekao je Vrsaljko…

Nažalost pognutih glava nakon što nas je Slovenija pobijedila 1:0

“Mislim da su Slovenci dosta radili razliku na drugim loptama na kojima su bili jako agresivni. Tu im se otvaralo dosta prostora, tu smo se tražili 20 minuta drugog poluvremena nakon gola. Čitavo drugo poluvrijeme smo bili dobri, ali kad god bi došli u završnicu oni su bili s 11 igrača u obrani. Puno mi znači povratak u reprezentaciju, ovo je nešto sveto za mene i presretan sam da se mogu vratiti u Hrvatsku. Dok sam zdrav i dok sam na nivou, uvijek ću bit na dispoziciji”, dodao je.

Oglasio se i hrvatski vratar Dominik Livaković.

image

“Dobro smo krenuli, ali nas je presjekao gol. Možemo Slovencima samo čestitati na pobjedi. Nekog od naših je dirala i ušla u gol. Moramo pobijediti u sljedeće dvije utakmice, više nemamo prava na kiks. Malo nas je presjekao gol, izbornik je mijenjao, ali nije nas išlo. Moramo dići glave i sada pobijediti. Sada moramo u svaku utakmicu sa 100%”, rekao je Livaković.
D.J.

Podijeli