Simbol zločinačke crvene petokrake pod kojim je monstrum i srpski ratni zločinac bio gospodar života i smrti u Hrvatskoj i BiH!

Presuda doživotnog zatvora ovom srpskom monstrumu sama po sebi je bila očekivana, ali žalosti činjenica da se u samoj presudi, kod velikog broja materijalnih, video i ostalih dokaza velikog broja teških ratnih zločina ovog monstruma koje je prikupila Hrvatska, u nijednom trenutku ne spominju zločini u Hrvatskoj...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Osuđeni ratni zločinac-srbin r.mladić-foto-kolazscreenshot-youtube
Jučer je srpski ratni zločinac Ratko Mladić u Hagu osuđen na doživotni zatvor zbog najgnusnijih ratnih zločina koji su počinjeni pod njegovim zapovjedništvom. Isti taj ratni zločinac je bio zapovjednik srpskog agresora na Hrvatsku i BiH.
SRPSKI RATNI ZLOČINAC RATKO MLADIĆ BIO JE OFICIR JUGOSLAVENSKE AGRESORSKE JNA-SA ZLOČINAČKOM CRVENOM ZVIJEZDOM PETOKRAKOM NA KAPI KOJU JE NOSIO-ZA NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE ZBOG KOJIH JE OSUĐEN NIJE IZRAZIO NI TRUNKU KAJANJA-MONSTRUM
Ratko Mladić kriv je prema 10 od 11 točaka optužnice. I to za tri udružena ratna zločina i jedan sveobuhvatan zločinački pothvat tijekom rata u Bosni i Hercegovini, zaključilo je Žalbeno vijeće. Mladić je sedmi haški optuženik pravomoćno osuđen na doživotni zatvor, svi su bivši dužnosnici bosanskih Srba.

Odbijena je Mladićev tvrdnja da nije imao pravedno i pošteno suđenje.

– Vijeće potvrđuje, uz suprotno mišljenje sutkinje Nyambe, kaznu doživotnog zatvora koje je gospodinu Mladiću izreklo prvostupanjsko vijeće, odlučuje da se kazna koju izriče žalbeno vijeće izvrši odmah i da gospodin Mladić ostane u pritvoru Mehanizma, rekla je predsjednica žalbenog vijeća MICT-a Prisca Matimba Nyambe na kraju čitanja presude.

Naime, ovaj srpski monstrum i ratni zločinac kojemu je jučer na međunarodnom sudu u Haagu izrečena doživotna robija zbog stravičnih ratnih zločina u BiH nije pokazao ni trunke kajanja za sva ogromna zla i stravične ratne zločine koja je uradio
Svi su “sve” objavili, ali su svi zaboravili na simbol crvene petokrake pod kojim je monstrum i srpski ratni zločinac bio gospodar života i smrti u Hrvatskoj i BiH.
Presuda doživotnog zatvora ovom srpskom monstrumu sama po sebi je bila očekivana, ali žalosti činjenica da se u samoj presudi, kod velikog broja materijalnih, video i ostalih dokaza velikog broja teških ratnih zločina ovog monstruma koje je prikupila Hrvatska, u nijednom trenutku ne spominju zločini u Hrvatskoj u cijeloj srednjoj Dalmaciji koji su počinjeni upravo pod zapovjedništvom ovog srpskog monstruma, kojem je i današnji predsjednik Srbije Vučić otvorio “bulevar” u Beogradu i samim tim pokazao svu svoju lojalnost ovom zločincu jer je i sam Vučić bio naoružanim sudionikom u agresiji  na Hrvatsku i BiH o čemu postoje foto i video zapisi.
Aleksandar Vučić u Beogradu 2007. lijepi plakat s natpisom ‘Bulevar Ratka Mladića’
Aleksandar Vučić u Beogradu 2007. lijepi plakat s natpisom ‘Bulevar Ratka Mladića’
Aleksandar Vučić u Beogradu 2007. lijepi plakat s natpisom ‘Bulevar Ratka Mladića’
Aktualni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je 26. svibnja 2007., kada je bio glavni tajnik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja, na zgradu televizije B92, koja se nalazila u Bulevaru AVNOJ-a, zalijepio plakat na kojem je pisalo ‘Bulevar Ratka Mladića’ i naljepnice s likom Ratka Mladića, danas u Haagu osuđenog ratnog zločinca, kao i likom osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića, objavio je Fokus.ba.

 

Foto-screenshot-snimak ratnog snimatelja Petra Malbaše u kojem Zločinac i srpski monstrum Mladić sa kapom partizankom i crvenom zvijezdom petokrakom na glavi govori o miniranju Brane Peruča-što je poslije i urađeno-VIDEO-OVDJE

Razgovor dvojice srpskih ratnih zločinaca Novakovića i Mladića o rušenju brane Peruča, uperene isključivo protiv civilnog stanovništva nizvodno od rijeke Cetine do Omiša, gdje je izravno bilo životno ugroženo oko 30 tisuća civila. O stradanju ekocidu i kulturocidu da i ne govorimo. Ova dvojica srpskih ratnih zločinaca nisu prezali ni od čega, uostalom kao i mnogi drugi ratni zločinci koji su došli sa svim mogućim naoružanjem iz Srbije izvršivši brutalnu agresiju nad nevinim Hrvatima, ubijajući, silujući, likvidirajući, paleći i rušeći cijele gradove i naselja , samo da bi ostvarili srpski “vekovni” san, tzv veliku srbiju, u čemu im je svojski svojom nazočnošću i sudioništvom u istoj, današnji predsjeenik Srbije notorni Vučić , kao i njegov predhodnik Tomo grobar, uz svesrdnu podršku SANU i SPC.

Samim miniranjem brane Peruča i postavljenih 30. tona eksploziva koji je i aktiviran ovaj monstrum i , kako su sekli suci , jedan od najve.ih ratnih zločinaca, ugroženo je preko 30.tisuća ljudi nizvodno od brane Peruča. Taj ratni zločin u pokušaju uperen isključivo protiv civilnog stanovništva bi mnogima bio dovoljan da ga se osudi doživotno. O zločinima i pokoljima u dalmatinskom zaleđu, Škabrnji, i svim ve.im gradovima da i ne govorimo-od Zadra. Šibenika, Kijeva, Sinja, Vrlike, Drniša i tako redom. ovaj ratni zločinac nije dobio ni jeden sekunde za ratne zločine počinjene pod njegovim zapovjedništvom i njegovih nalodgodavaca iz Srbije. Sramotno je to da se zločini u napadnutoj Hrvatskoj nisu spomenuli u optužnici ovom srpskom monstrumu. Isti je na glavi nosio kapu partizanku sa jasno vidljivom zločinačkom crvenom zvijezdom petokrakom.
Komunikacija radio vezom dvojice ratnih zločinaca o rušenju brane Peruča-koju su presrele Hrvatske snage
Komunikacija radio vezom dvojice ratnih zločinaca o rušenju brane Peruča-koju su presrele Hrvatske snage. Ratni zločinac Mladić odgovara ratnom zločincu srbinu Mili Novakoviću-Pa tako smo se i dogovorili i tad se aktivira 30. tona postavljenog eksploziva u unutrašnjost same brane Peruča. No brzom intervencijom hrvatskih snaga je zaustavljeno ono najgore.
O strašnom i jedinstvenom ratnom zločinu na svijetu, rušenja brane Peruča ovaj je ratni zločinac govorio ovako…VIDEO-OVDJE

G.S. /M.M.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri × 3 =