ŠEKS O MILANOVIĆU: “On je spletkar, najobičnija politička protuha, jedna hulja i propalica”.Njegovo ponašanje je “koktel psihičkih poremećaja”

Vladimir Šeks smatra i kako bi se “trebalo provesti konzilijarno psihijatrijsko vještačenje u pogledu ubrojivosti predsjednika Republike”...

Podijeli

Pročelnik Savjetodavnog vijeća HDZ-a Vladimir Šeks  komentirao je za RTL istupe predsjednika Zorana Milanovića, pogotovo unazad nekoliko dana. Rekao je kako je njegovo ponašanje “koktel psihičkih poremećaja”…Šeks predlaže “pokretanje postupka privremene spriječenosti Zorana Milanovića da obavlja funkciju predsjednika Republike”…

Vladimir Šeks smatra i kako bi se “trebalo provesti konzilijarno psihijatrijsko vještačenje u pogledu ubrojivosti predsjednika Republike”.

“U tom postupku gdje se utvrđuje privremena spriječenost, trebalo bi provesti konzilijarno psihijatrijsko vještačenje u pogledu ubrojivosti”, rekao je Šeks za RTL Danas i dodao kako bi “istodobno trebalo pokrenuti izvide po službenoj dužnosti od strane DORH-a, da se izvidima utvrdi kazneno-pravna odgovornost za određena kaznena djela – prijetnje, ucjene i nasrtaj na ustavni poredak”.

“Radi se o osobi koja je spletkar, koja je jedna najobičnija politička protuha, jedna hulja, jedna propalica”…to je Zoran Milanović, rekao je Šeks za predsjednika RH.

“Sada predstoji situacija u kojoj postoje na 4 fronta jasno postavljene ustavno-pravne dijagnoze. Prva je to da su se stekli svi uvjeti da se pokrene postupak opoziva sa mjesta predsjednika Republike jer je on očito, osobito u zadnjim nastupima, prekršio Ustav, prekršio temeljna načela Ustavnog poretka. Trebalo bi pokrenuti postupak za utvrđivanje privremene spriječenosti predsjednika Republike da obnaša svoju dužnost”, rekao je Šeks.

Podsjetimo, Milanović se posljednjih dana sukobio s premijerom Plenkovićem, predsjednikom Sabora Jandrokovićem i saborskim zastupnikom Pupovcem…

Nazvao ih “ružnim, zlim i prljavim”. U svojim je facebook istupima prozivao i Šeksa, koji mu je sada odgovorio. Ništa manje žestoko, a sada se čeka novi Milanovićev odgovor, prenosi RTL.

G.S.Vezane vijesti;

MILANOVIĆ PUPOVCU: Ti, Sačić i Zekanović zajedno za apsolutne ovlasti Njonje. Bravo, Milorade! Tražit ću da USKOK istraži motive. Takve stvari se rade samo za novac

 


Podijeli