Podijeli

Gostujući u Novom danu N1 televizije saborska zastupnica SDP-a Sabina Glasovac tako je komentirala informaciju inicijative Narod odlučuje, koja je poručila da je prikupila dovoljno potpisa za raspisivanje referenduma.

“Pogledajte koliko je to suludo, mi imamo nekakav zakon, zna se koliko potpisa treba, ali tko nama jamči ne samo u ovoj situaciji, nego u bilo kojoj drugoj, da se do tog dana i tog trenutka skupljaju potpisi, a ne i nakon toga. Ovako ne znamo. SDP se zalaže za promjene zakona o referendumu. Bitno je da se i referendum ne može raspisati za ona pitanja koja se tiču zajamčenih prava manjina, ljudskih prava, pitanja obrane, nacionalne sigurnosti, proračuna, poreza i onih nadležnosti koje su u ingerenciji Sabora”, dodala je.

Njezin istup putem Facebooka komentirao je potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel, zapitavši se:


Podijeli

18 KOMENTARI

  1. Ne postoje nikakvi mehanizmi da spriječe volju naroda kojem je dosta ovakvih političara i ekonomskog, demografskog i socijalnog s(t/r)anja u Hrvatskoj. Manje-više svi političari te stranke su mafijaške organizacije koje se održavaju na vlasti korumpiranim medijima.
    U svakoj demokratskoj zajednici narod ima pravo na promjene i to bi gornjoj drugarici trebalo biti jasno, ali nije jer ona poput njezinih trabanata još živi u 1945.

    Ja domovinu imam
    U srcu je nosim…

  2. Mislim da su vam drugovi ti ” mehanizmi” zahrđali,zakazali i da ih Hrvati nikad više nedozvole,polako postajete tehnološki višak zbog pohlepe i lošeg upravljanja narod tj.poslodavac mjenja pravila i uvjete,ne Vi ili Oni koji su bili prije ili poslje vas. Igra je postala ozbiljna i opasna a narod je na rubu izdržljivosti jer nazad nemaš kamo,,a naprijed nemaš s kim ” guske u magli” već dvadeset i više godina,,dali se to magla diže konačno ??

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 5 =