SDP-ovci hvale Baukov govor, a on prepisao novinsku kolumnu…Križari ne podnose slobodu…VIDEO…

Bauk je kolumnu čitao od riječi do riječi, a da niti jednom nije naveo autora kojemu je dodao tek svojih par rečenica i doveo u zabludu i kolege i javnost.
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Predsjednik Kluba SDP-a Arsen Bauk u srijedu je u Saboru u raspravi o Istanbulskoj konvenciji održao govor kojim je izazvao oduševljenje među svojim stranačkim kolegama. Kod ostalih izazvao je zabrinutost količinom netrpeljivosti, zbog čega su neki i reagirali u Saboru.

Bauk je odmah na početku poručio da će SDP podržati ratifikaciju u Saboru, a dodao je i kako interpretativna izjava nepotrebna jer podilazi “modernim križarima”, no da ih nije nimalo udobrovoljila, najavio je i da će SDP zatražiti amandmanom da se ona ukloni.

“Moram pohvaliti monolitnost partije, nitko tko je protiv konvencije nije replicirao predsjedniku”, obratio se Bauk HDZ-ovcima.

U govoru je spomenuo i ‘obiteljašku’ ekipu, hodnje za život, zaustavljanje uvođenja zdravstvenog odgoja.

Križari ne podnose slobodu. Ista ta ekipa, uz jasnu pomoć Crkve, koja se čak miješa i unutarstranačke odnose, a skriva pedofile unutar svojih redova, predvodi i danas bitku protiv Istanbulske konvencije uglavnom koristeći tipski preuzete argumente globalnog pokreta protiv ratifikacije konvencije Vijeća Europe o zaštiti od nasilja u obitelji. Zapravo, takozvane argumente jer priča o dječacima koji će morati biti djevojčice i slično su tek pogodno gorivo za izazivanje moralne panike kod slabije informiranih građana. Isto kao i kod pobačaja, udar na Istanbulsku konvenciju je krinka za pravi cilj, a on nije rušenje takozvanog briselskog ćate, takozvanog lažnog proroka i takozvanog šaptača zmijama Andreja Plenkovića. Cilj modernih križara, koliko god oni pričali o ljubavi, moralu i obitelji, je porobljavanje, a ono što se upravo događa u Hrvatskoj je agresija širokih razmjera”, ustvrdio je Bauk rabeći dijelove teksta novinara Novog lista Jasmina Klarića, koji je još 2014. pisao HDZ danas: Križari neslobode.

Bauk je kolumnu čitao od riječi do riječi, a da niti jednom nije naveo autora kojemu je dodao tek svojih par rečenica i doveo u zabludu i kolege i javnost.

Ovime su dokazali povezanost SDP-a i Novog lista, jer nakon nedavnih Glavaševićevih tvrdnji da se “U djelovanju dijela konzervativnih udruga radi o jednom obliku fundamentalizma”, ubrzo se pojavio Klarićev tekst “NOVA AGRESIJA NA HRVATSKU Nemojmo se lagati, na djelu je fundamentalistički rat protiv slobode“, koji je pak u srijedu poslužio Arsenu Bauku, inače poznatom po glasačima duhovima.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

15 KOMENTARI

  1. Pljuc, nisu sposobni ni jedan obični saborski govor napisati, a htjeli bi upravljati državom…Svi do jednog u SDP-u politički uhljeb, a da nije dana radio. Svi sa faksa direktno u SDP, gdje citiraju novinarske članke iz cijelog regiona…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri + četiri =