Podijeli

Vijest da je u subotu 06. srpnja Predsjednica Republike posjetila Osječku pivovaru, jednu od „ uspješnih „ firmi u Osječko baranjskoj županiji,  krajnji je sarkazam i teška uvreda stotinama bivših, poštenih i savjesnih radnika Osječke pivovare koji su nakon dugogodišnjeg marljivog rada, boreći se protiv kriminala i korupcije, dobili nedopuštene i nezakonite otkaze koje je „legaliziralo“ korumpirano Pravosuđe.

PREDSJEDNICA OBIŠLA USPJEŠNE OSJEČKE KOMPANIJE

Dakle, poznata je činjenica da  cijelo desetljeće, Ivan Komak uz blagoslov državnih institucija,Vlade, državnog odvjetništva, Uskoka i korumpiranog Pravosuđa, sustavno, svjesno i namjerno uništava najstariju pivovaru u jugoistočnoj Europi i jedno od najstarijih trgovačkih društava u Hrvatskoj.

Osječka pivovara postoji već više od tri stolječa, preživjela je tri velika rata, radila je u više različitih režima i uvijek je napredovala i razvijala se, sve dok je nije na nelegalan način preuzeo u svoje vlasništvo Ivan Komak, uz pomoć političara i Fonda za privatizaciju.

Razvidno je da je Komak stekao maksimalna upravljačka prava a da nije, niti do danas, platio većinu dionica Osječke pivovare d.d.

Tim nelegalno stečenim upravljačkim pravima Ivan Komak se koristi  da već desetljeće kaznenim djelima, zloporabom položaja, nesavjesnim poslovanjem i krađom izvlači kapital iz pivovare te je tako sustavno i sigurno uništava, a nama dugogodišnjim radnicima koji smo prijavljivali ta kaznena djela, u namjeri da spasimo pivovaru i svoja radna mjesta dao je nezakonite otkaze koje je naše dično i korumpirano Pravosuđe blagoslovilo.

 Posjeta Predsjednice „ uspješnom“ trgovačkom društvu i rukovanje sa „uspješnim“ prvatskim poduzetnikom Ivanom Komak, za nas obespravljene bivše radnike je teška uvreda preko koje ne smijemo i nećemo prijeći.

Zar je moguće da je Predsjednica toliko neupućena da ne zna koliko je zla  Ivan Komak, uz pomoć korumpiranog pravosuđa, učinio dugogodišnjim, stalnim radnicima i samoj pivovari, to je zlo koje se nemože ispraviti niti ublažiti.

 S R A M O T A !

Bivši radnik

Bivši Predsjednik Nadzornog odbora

Bivši Predsjednik Sindikata

Bivši Predsjednik Radničkog viječa Osječke pivovare d.d.

 Bivši Hrvatski nezaposleni branitelj

Autor- Darko Andrašek

** Mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala** 

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedanaest − sedam =