“SARKAZAM I TEŠKA UVREDA”!?-“Zar je moguće da je Predsjednica toliko neupućena”?

Zar je moguće da je Predsjednica toliko neupućena da ne zna koliko je zla  Ivan Komak, uz pomoć korumpiranog pravosuđa, učinio dugogodišnjim, stalnim radnicima i samoj pivovari, to je zlo koje se nemože ispraviti niti ublažiti...

i-lustracija
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Vijest da je u subotu 06. srpnja Predsjednica Republike posjetila Osječku pivovaru, jednu od „ uspješnih „ firmi u Osječko baranjskoj županiji,  krajnji je sarkazam i teška uvreda stotinama bivših, poštenih i savjesnih radnika Osječke pivovare koji su nakon dugogodišnjeg marljivog rada, boreći se protiv kriminala i korupcije, dobili nedopuštene i nezakonite otkaze koje je „legaliziralo“ korumpirano Pravosuđe.

PREDSJEDNICA OBIŠLA USPJEŠNE OSJEČKE KOMPANIJE

Dakle, poznata je činjenica da  cijelo desetljeće, Ivan Komak uz blagoslov državnih institucija,Vlade, državnog odvjetništva, Uskoka i korumpiranog Pravosuđa, sustavno, svjesno i namjerno uništava najstariju pivovaru u jugoistočnoj Europi i jedno od najstarijih trgovačkih društava u Hrvatskoj.

Osječka pivovara postoji već više od tri stolječa, preživjela je tri velika rata, radila je u više različitih režima i uvijek je napredovala i razvijala se, sve dok je nije na nelegalan način preuzeo u svoje vlasništvo Ivan Komak, uz pomoć političara i Fonda za privatizaciju.

Razvidno je da je Komak stekao maksimalna upravljačka prava a da nije, niti do danas, platio većinu dionica Osječke pivovare d.d.

Tim nelegalno stečenim upravljačkim pravima Ivan Komak se koristi  da već desetljeće kaznenim djelima, zloporabom položaja, nesavjesnim poslovanjem i krađom izvlači kapital iz pivovare te je tako sustavno i sigurno uništava, a nama dugogodišnjim radnicima koji smo prijavljivali ta kaznena djela, u namjeri da spasimo pivovaru i svoja radna mjesta dao je nezakonite otkaze koje je naše dično i korumpirano Pravosuđe blagoslovilo.

 Posjeta Predsjednice „ uspješnom“ trgovačkom društvu i rukovanje sa „uspješnim“ prvatskim poduzetnikom Ivanom Komak, za nas obespravljene bivše radnike je teška uvreda preko koje ne smijemo i nećemo prijeći.

Zar je moguće da je Predsjednica toliko neupućena da ne zna koliko je zla  Ivan Komak, uz pomoć korumpiranog pravosuđa, učinio dugogodišnjim, stalnim radnicima i samoj pivovari, to je zlo koje se nemože ispraviti niti ublažiti.

 S R A M O T A !

Bivši radnik

Bivši Predsjednik Nadzornog odbora

Bivši Predsjednik Sindikata

Bivši Predsjednik Radničkog viječa Osječke pivovare d.d.

 Bivši Hrvatski nezaposleni branitelj

Autor- Darko Andrašek

** Mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala** 

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − devet =