Podijeli

U Hrvatskom saboru kao u srbijanskoj Skupštini srbočetnički huškač Milorad Pupovac kao Puniša Račić pucao po hrvatskom narodu mržnjom, uvredama i prijetnjama…

Jedan od ključnih nadnevaka hrvatske suvremene povijesti je 15. veljače 1990.godine kada je usvojen novi izborni zakon i uvedeno višestranačje. Započinju demokratski procesi. Umjesto totalitarne ideologije,prihvaća se pluralizam. Ostvaruju se pretpostavke za okončanje zatočeništva hrvatskoga naroda i izlazak iz komunističke totalitarne države. Započinje proces razvoja državnog i nacionalnog suvereniteta. Jesmo li se prevarili vjerujući kako se totalitaristička zvijer više nikada ne će vratiti?

Dana 15. veljače 2019. godine, točno 29 godina kasnije, odlukom Hrvatskog državnog sabora kojom se odbacuje raspisivanje referenduma o promjeni izbornog sustava i otkazivanje Istanbulske konvencije,vraćena je totalitaristička zvijer.

HDZ,SDP,HNS,GLAS i SDSS formiraju masovnu zajedničku političku koaliciju čiji pripadnici predano podupiru režim i provode političku doktrinu neograničene moći u rukama jedne oligarhije.U Hrvatsku je de facto vraćeno jednoumlje. Nakon 29 godina politička oligarhija uzurpira vlast i oduzima narodu pravo na sudjelovanje u političkim odlukama.Izvjesno je kako će vlast ubuduće formirati isključivo ova masovna zajednička politička koalicija na koju narod ne će imati utjecaj.

Ne  samo da je u Hrvatsku vraćeno jednoumlje, nego je i Hrvatski državni sabor pretvoren u srbijansku Skupštinu. Milorad Pupovac, kao Puniša Račić, dobiva zadatak pucati po hrvatskom narodu. Pucao je mržnjom, uvredama i prijetnjama. Srbočetnički huškač, nositelj svetosavske četničke ideologije,promovirao je stav masovne političke koalicije HDZ-a,SDP-a,HNS-a,GLAS-a i SDSS-a prema hrvatskome narodu. Tako se„huljama koje su trebali biti manji od makova zrna,neostvarenim i neiživljenim Hrvatima“koji su prikupili 1 200 000 potpisa ne će dopustiti da temeljem Ustava ostvare svoje prava. Ne samo da je hrvatskome narodu oduzeto pravo na odlučivanje nego ga se trebalo uvjeriti kako nije dostojan ni vrijedan prava da izabere vlast.

Nakon što je masovna politička koalicija u Hrvatskom državnom saboru donijela odluku kojom se odbacuje raspisivanje referenduma, uslijedio je njihov pljesak, podrugljiv i ciničan smijeh. Hrvatski narod imao je priliku vidjeti tko su stvarne hulje i moralni pederi te u konačnici osvjedočiti da je nakon 29 godina u Hrvatsku vraćeno jednoumlje, uspostavljen totalitaran režim i aposlutna vlast oligarhije protiv naroda.

 Piše: dr.sc. Sanja Bilač

HRVATSKI TJEDNIK , 21.veljače 2019.

 ** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala** 


Podijeli

8 KOMENTARI

  1. Ne može se ništa riješiti referendumom valjda traže građanski rat pa da onda mogu reći da smo mi Hrvati agresivan i genocida nad narod!stoka komunistička ,paraziti i zlotvori žele nabacivati krivnju Hrvatima !pokažite da se naš glas cijeni idite izbacite stoku na izborima,opravdajmom žrtve naših heroja,osigurajte budućnost djeci na svojoj djedovini
    ,jer to je jedina pravda za našu Domovinu Hrvatsku!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 7 =