SAČIĆ ŠOKIRAO ZAMJENIKA RAVNATELJA MUP-a: ‘Istražuješ Kajkića? A kad će istraga protiv tebe za ono u u Gruborima?’

A kad će protiv tebe završiti istraga zbog laganja, prikrivanja činjenica i protupropropisnog napuštanja zapovjedne dužnosti nad ratnom postrojbom u Gruborima tijekom izvršenja složene vojnopolicijske zadaće? To je izazvalo čitav niz stravičnih, neporavljivih i štetnih posljedica za ljudske živote, ugled RH, MUP RH, ATJ Lučko, mnoge od nas, naše obitelji!...

Željko Sačić
Podijeli

Bivši zapovjednik Antiterorističke jedinice (ATJ) Lučko i sadašnji zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Ćelić, svojim se izjavama o istražitelju Ovčare Nikoli Kajkiću jako zamjerio svojem suborcu Željku Sačiću.

Ćelić je, naime, najavio skori završetak istrage protiv policajca Nikole Kajkića, koji je udaljen iz službe zbog sumnje u tešku povredu službene dužnosti, odnosno lažiranja istrage i dokumenata o ratnim zločinima u Vukovaru.

“S obzirom na analizu svih dokumenata i svega što su ljudi do tada radili na predmetima ratnih zločina, utvrđena je Kajkićeva disciplinska i kaznena odgovornost”, kazao je zamjenik ravnatelja policije što je Željka Sačića s kojim je od prije u sukobu snažno isprovociralo, donosi dnevno.hr.

“A kad će protiv tebe završiti istraga zbog laganja, prikrivanja činjenica i protupropropisnog napuštanja zapovjedne dužnosti nad ratnom postrojbom u Gruborima tijekom izvršenja složene vojnopolicijske zadaće? To je izazvalo čitav niz stravičnih, neporavljivih i štetnih posljedica za ljudske živote, ugled RH, MUP RH, ATJ Lučko, mnoge od nas, naše obitelji! Zbog tvojih laži bili smo uhićivani i sada, sudski utvrdeno, nevino zatvarani!. Zar u MUP-u nisu imali časniju, obrazovaniju, stručniju i moralniju osobu za tu dužnost zamjenika glavnog ravnatelja policije?  Sramota za onoga tko te izlobirao, predložio, podržao i imenovao. Odvratno! Ti ćeš nesto o Kajkiću?”, izbacio je Sačić ljutnju na društvenoj mreži.

S.V.


Podijeli

21 KOMENTARI

  1. nije dobro, prijatelj na prijatelja….branitelj na branitelja….nije dobro. Ugledajmo se u Vatrene i jedinstvo koje su napravili u cijeloj domovini. Za probleme, sjednimo oči u oči i razgovarajmo. Ovo nije dobro

  2. Klupko se treba početi odmotavati. Istražuju Kajkića jer se boje zna gospodin KAJKIĆ DOSTA O vama. Smeta vam jer je dirnuo u osinje gnijezdo i pupovca. Boljeg od Kajkica nema zato vam smeta pa ste ga makli Smeta vam.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here