RUŽA TOMAŠIĆ OPRALA PUČKU PRAVOBRANITELJICU VIDOVIĆ: ‘Pored silovanih Vukovarki i neosuđenih četnika, ona se bavi pozdravom ZDS’

Neka se Lora Vidović konačno počne baviti poslom za koji je plaćena!...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Pučka pravobraniteljica Lora Vidović proteklih dana umjesto da se bavi onim za što je plaćena vodi neki svoj rat protiv pozdrava“Za dom spremni”, prozivajući ga “protupravnim, ilegalnim i kažnjivim”. Zastupnica u Europskome parlamentu i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić na svom je Facebooku oprala ovu državnu dužnosnicu i postavila pitanje pučkoj pravobraniteljici Vidović; zašto se ona pored toliko obespravljenih građana,ratnih zločinaca i silovanih Vukovarki, ona bavi pjesmom “Bojna Čavoglave” i pozdravom “ZDS”.

“Zašto se Lora Vidović ne zauzme za silovane Vukovarke, zašto ne pomogne izvući optužnice za ratne zločine protiv četnika koji danas hodaju zemljom koju su razarali”, sve se to pita Ruža Tomašić, u svojoj Facebook objavi…

“Pokraj toliko obespravljenih građana čija zakonska i ustavna prava valja štititi pred tijelima vlasti, pučka pravobraniteljica Lora Vidović bavi se pjesmom ‘Bojna Čavoglave’ i pozdravom ZDS. Umjesto da odgovorno obavlja posao na zadovoljstvo hrvatskih građana, ona zloupotrebljava položaj i koristi ga za guranje političke agende koja je s njime nespojiva.

Zašto se Lora Vidović ne zauzme za silovane Vukovarke koje institucije ove države ignoriraju? Zašto ne pomogne iz dubokih ladica izvući optužnice za ratni zločin protiv četnika koji danas rade u hrvatskim javnim službama i slobodno hodaju zemljom koju su razarali? Zar je posao pučke pravobraniteljice ocjenjivati pjesme i davati političke sudove o povijesnim pozdravima?! Neka se konačno počne baviti poslom za koji je plaćena!

 

M.M.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

2 KOMENTARI

 1. Najvjerojatnije je Pupi sa Lorom imao neki “poprečni” dogovor…!
  …ili ta uhljebnička spodoba od braniteljice – koga i od čega – ima svoje “prioritete”…!
  Po meni: najprije čiste račune za 1991 – 1995, a onda idemo raditi “kozmetičke preinake” u javnom prostoru i odnosima…!
  Ružo, svaka čast…!
  Lora, pokušaj shvatiti ‘ ko je ‘ko bio 1991-ve…!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 8 =