Podijeli

Luka je imao fenomenalnu sezonu, vjerojatno najbolju u karijeri i sasvim zasluženo je osvojio tu nagradu. No, izgleda da to nekima nije najbolje sjelo.

Luka Modrić prošlog je tjedna u Monte Carlu proglašen najboljim igračem Europe. Hrvatski veznjak dobio je 313 glasova i slavio ispred Ronalda (223) i Salaha (134).

Cristiano Ronaldo odlučio se ne pojaviti na svečanosti, iako je bio nominiran, što je pobudilo sumnju da je unaprijed znao da neće osvojiti nagradu. Dan poslije javno je izrazio svoje nezadovoljstvo. Doduše, ne izravno, već preko svoj agenta, a javila se i njegova sestra.

– Svatko donosi svoj zaključak – napisala je Aveiro uz statistički prikaz učinka igrača u Ligi prvaka. CR7 se nije javno oglasio, ali pojedini španjolski mediji tvrde da se javio Modriću.

– Nogomet se igra na terenu, a Ronaldo je tu pobjednik. Zabio je 15 golova i pomogao Realu da osvoji Ligu prvaka. To je smiješna odluka. Ronaldo je najbolji i pobjednik uopće nije trebao biti upitan, rekao je Mendes. Nešto poslije na Instagramu je reagirala i Ronaldova sestra Katia Aveiro.

“Ronaldo se javio Modriću i čestitao mu na nagradi. Rekao mu je da nema ništa osobno protiv njega nego da se ljuti na one iz Uefe koji mu nisu dodijelili nagradu”, pišu Španjolci.

Luka Modrić prima nagradu

Za ne povjerovati je kako i u poruci u kojoj čestita našem igraču Ronaldo pokazuje da je veliki je egoist. Možda sad u Juventusu Ronaldo napokon shvatio koliko mu nedostaje Luka Modrić u igri i kolike su Lukine majstorske asistencije zaslužne u njegovim golovima…

D.J.

Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan × tri =