Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

U podcastu Velebit voditelja Marka Juriča gostovao je istraživač i publicist Roman Leljak.

Zašto su arhivi u Srbiji dostupni svakom istraživaču dok hrvatski ili slovenski arhivi nisu ni približno toliko dostupni?

Zašto se rijetko priča o srpskom logoru Sajmište koji po veličini i broju likvidiranih daleko nadilazi ono što se pripisuje logoru Jasenovac?

Je li povijesna mitologija o kozaračkoj djeci poslužila kako bi se sakrila sramotna istina o srpskom logoru Sajmište? Kakve je sve dokumente Roman Leljak pronašao u raznim arhivima: u Vojnom arhivu Jugoslavije, Arhivu Jevrejskoga istorijskog muzeja u Beogradu, Muzeju žrtava genocida u Beogradu, u dokumentaciji iz arhiva u Novom Sadu, u arhivu u Skoplju, u nekim drugim arhivama po Hrvatskoj, Osijeku, Slavonskom Brodu pa sve do Državnoga arhiva u Zagrebu?

POGLEDAJTE VIDEO

Kako je autocesta premostila najveću grobnicu Hrvata kod Maribora? Čije su leševe jugoslavenski istraživači pronašli kod Gradine, gdje danas Dodikovi komemoriraju 700 tisuća ubijenih Srba i što ih je natjeralo da sve brzo zakopaju i zaborave te 1965. godine? Hoće li samo gomilanje dokaza o velikim jugoslavenskim povijesnim falsifikatima bilo što promijeniti?Izvor-Podcast Velebit

T.H.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

19 KOMENTARI

 1. MOJ ROMANE SVE JE BILO JASNO PRIJE RATA I ZA VRJEME RATA IMALO RAZUMNOM ĆOVJEKU

  A BUDALI I POKVARENOM ZLONAMJERNOM NEĆOVJEKU NKADA NEĆE BITI JASNO

  JA SAM SVATIO KADA SMO 91 G PRVI PUT DOBILI IZBORE DA JE OVO UVOD U PROPAST I MORALNU KATSTROFU SVAKE VRSTE

 2. Gospodine Leljak, čast Vam i hvala za sve što ste dosad uradili na razsvijetljavanju povijesnih laži koje su stigmatizirale Hrvatski Puk s genocidnošću. Levičarsko-“liberalni” mediji su aktivirali gromoglasnu kampanju protiv Vas jer ste POBILI NJIHOVE NOTORNE LAŽI KOJE SU SOTONIZIRALE HRVATSKI PUK. Od 1945. se stalno indoktriniralo sve hrvatske generacije i mnogi su te notorne laži o genocidnosti to prihvatile. Izrečica triput laž, četvri put istina se pokazala vjerodostojnom. Unatoč velikim napadima koji Vas očekuju ne smijete popustiti gospodine Leljak jer Vi ste izvršili znanstveni rad s činjenicama za razliku od onih na suprotnoj strani koji vjeruju istini koju pišu “pobjednici”. Jedna dobra uzrečica kaže ” u ratu je najveća žrtva ISTINA.
  Vi ste skinuli jednu sramnu stigmu s Hrvatskog Naroda. Velika Vam hvala zbog toga i uztrajte i dalje u odkrivanju ISTINE.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan × tri =