RODILA ME MAJKA HRVATICA!…Ovo je moj dom i moja domovona, za nju smo se se spremni boriti kao i naši očevi…

Politička arena čeka na mnoge, a posebno onaj dio populacije koji imaju znanje i vještine pokrenuti kola, krenuti ka svjetlijoj budućnosti za sve...

Društvo Katarina grofica Zrinski
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Ima jedna koju nitko ne voli, zaziru od nje i  tijekom 20 – tak godina suživota nismo si stvorili prisan kontakt. Neki kažu da je kao laka žena, a neki cijelo vrijeme lijegaju i ustaju zajedno s njom… 

Politika je ta ljepotica kojoj se mnogi uvlače pod skute, dok druge frustrira i sama pomisao na susreta s tom “grešnicom”. 

Nakon izborene samostalnosti i svog kutka gdje ćemo napokon početi sami kreirati svoj put i život nismo zadovoljni mnogim stvarima. Dolazimo do bolne spoznaje kako ponovno umjesto nas drugi vuku konce i upravljaju našim životima. Nažalost, mnogo puta smo padali na jednom ispitu. Još uvijek se borimo samo s jednim problemom.

Još uvjek očekujemo nekog tko će umjesto nas odraditi taj ispit i riješiti naš problem.

Jeli vrijeme da se uhvatimo u koštac  s našim sudbama i počnemo  prihvaćati teret odgovornosti na učinjeno? Jeli vrijeme prestati se ponašati kao mališani i nakon prve prepirke pokupiti svoje igračke i napustiti igru?

Politička arena čeka na mnoge, a posebno onaj dio populacije koji imaju znanje i vještine pokrenuti kola, krenuti ka svjetlijoj budućnosti za sve.

Mi ratnici smo odradili najteži dio posla, ali za dalje su potrebne svježe snage. Mladost koja će morati prihvatiti obavezu nastavka našeg puta ka ostvarivanju  i profiliranju Hrvatske kao države znanja, rada i odgovornosti, prije svega krenuti bez kompromisa i predrasuda. Stvoriti sredinu u kojoj će različiti i različitosti biti dio bogatstva, a ne avet i prijetnja.

Ujedno pokrenuti “revolociju” u nama da sutra smognemo politiku vidjeti i osjećati kao plemenito oružje kojim će nastaviti bitke za svoj dom, za svoju Hrvatsku. Koji će na tom putu izgraditi gard pobjednika i na svakom koraku  svojim stavom i djelima ponosno isticati samo jednu poruku.

-Ovo je moj dom i moja domovona, za nju smo se se spremni boriti kao i naši  očevi.

-S ponosom  svugdje izgovarati svoj stav i svoju pripadnost.

-Hrvatskog sam roda, mati mi je sloboda. Nikom neću dozvoliti zemlju moju gaziti.

Piše -Jozo Klarić-Klajo


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

3 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan × tri =