Podijeli

Nakon što je objavljeno da je ministrica Gabrijela Žalac jutros u prometnoj nesreći u Vinkovcima sudjelovala bez važeće vozačke, neki iz redova oporbe traže njenu ostavku…

Mirando Mrsić, bivši SDP-ovac i aktualni predsjednik Demokrata, poručio je da ministrica Žalac mora odmah podnijeti ostavku.

“Ministrica Gabrijela Žalac mora podnijeti ostavku. To je jedini ispravan način preuzimanja odgovornosti za svoje postupke”, poručili su.

Oglasio je i Mrsić kaže da osoba koja obnaša ministarsku funkciju ne može kršiti propise

D.K.


Podijeli

70 KOMENTARI

  1. …molimo da se ministricu hitno pošalje u mirovinu i da joj se odredi invalidnina za pretrpljeni strah (PTSP) i da joj se pod hitno nađe mjesto u nekih od državnih agencija gdje bi mogla uz mirovinu pristojno živjeti!… zao mi je ministrica ali cete uz sve ovo ipak morati platiti kaznu od 500 kn…

  2. Žao mi je djeteta i sigurno je da ministrica nije namjerno skrivila nesreću, svakome se može dogoditi, ali s nevažećom vozačkom nemaš što raditi na cesti pa se nesreća mogla izbjeći. Ne znam što mene danas čeka na cesti i ne mogu zamisliti kakve muke prolazi ministrica ali pokazati će vrijeme hoće li postupiti po savjesti.

  3. Koju hrpu gluposti pišete vi koji je branite. Ne važno jel ona misnistrica ili nije, stavimo to sad trenutak sa strane. Zanima me kako bi vi prošli da ste udarili dijete i to sa isteklom voz. dozvolom?? Ne pišite gluparije… Ili da se vama dogodilo da je vaše dijete koje je udareno? Pokrenuli bi nebo i zemlju za njenu kaznu. Ne briga me tko je, mora biti kažnjena. U ovakvim situacijama ostavka. Ali mi smo u Hrv kad jedan Čaćić i Horvatinčić ubijaju ljude po cesti i moru su i dalje tu gdje jesu, ne vidim neko jače djelovanje po ovom pitanju. A gdje je ona pijandura kja je prije par mjeseci ubila onog čovjeka na autocesti ušavši u krivi trak? I to je popapala maca….jadno.

    • po meni ti pišeš pizdarije,svakomese može desit sudar ali baš svakome a vidin da guštate kadse drugom desi.kad čitan vaše komentare rekabi sve neki sveci i moralisti.štastese uvatili žene najranije

    • Siniša Jakus može se svakome dogoditi…ali dotičnoj je istekla vozačka i bila je u prekršaju…u bilo kojoj normalnoj zemlji bi sama ponudila ostavku i to za puno manju stvar od ove…a o smiješnoj kazni od 500 kn za ugožavanje života djeteta neću ni govoriti…toliko izgleda vrijedi život u Hrvatskoj ako nisi u Hdz-u ili Sdp-u

    • Siniša Jakus ajde nauci se pisat kao prvo. Uzas. “Svakomese”? “Stastese”?? Tko se uhvatio zene. Ja govorim kako nikome u nasem slucaju nikakva olakotna okolnost nebi bila sto je ta curica istrcala pred auto, kako kazu, vec bi rekli vozili ste sa isteklom voz. Dozvolom. Tu je kraj odmah. I uopce ne razumijem tvoj komentar svakome se moze dogoditi? Naravno. Al da se nije, do kad bi doticna vozila sa isteklom voz dozvolom. I sta imam gustat? Napisao si komentar samo da bi eto napisao, a nema nikakvog smisla i nisi njime nista rekao. Zasto bi gustala u tudoj nesreci? Po ovim tvojim glupim zakljuccima ispada da si ti jedan od tih koji tako vozi sa neispravnom dozvolom pa kao moze se dogoditi. Da se nije vozila sa isteknutom voz dozvolom, nebi malu pokupila. Tocka.

  4. Pričate gluposti svi smo mi za volanom..Ne daj bože nikome..Najlakse je ostavka sad bih je tribalo i zatvorit po vama koji pišete ovakve komentare..Svi smo mi od krvi i mesa ali ona očito nije jer je ministrica..Nemogu Virovat koliko smo jadni..

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =