Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon što je gostujući na N1 predsjednik SDSS izjednačio HOS i “Bele Orlove”, Hrvatska stranka prava reagirala je priopćenjem u kojem izražava  negodovanje izjavama „uljuđenog velikosrpskog etnobiznismena Milorada Pupovca”…

Priopćenje u nastavku…

“Već godinama nas najomraženiji etnobiznismen u Hrvatskoj, Milorad Pupovac, iritira svojim antihrvatskim i velikosrpskim stavovima. Iritira i nas koji smo za Hrvatsku ratovali , ali i „svoje“ koji ga smatraju najvećom prijetnjom za Srbe u Hrvatskoj.

Mislili smo ne reagirati na stalne provokacije tipa koji preko svojih novina (tzv. „Novosti“), koje plaćaju hrvatski porezni obveznici, sustavno sije otrov protiv države u kojoj živi – Hrvatske.

Mislili smo da je nedavni odlazak po „svoje“ mišljenje kod njegovog JEDINOG predsjednika – četničkog vojvode Vučića, te nazočnost na događaju kojim se pljuje po hrvatskoj oslobodilačkoj akciji „Oluja“ – 5. Kolovoza 2018. u Bačkoj Palanki – bio vrhunac njegove bezobraštine i političke drskosti.

Međutim, u današnjoj emisiji „Točka na tjedan“ na televiziji N1 (Video možete pogledati OVDJE.) dotični je nadmašio i samoga sebe.

Govoreći o eventualnim promjenama u Zakonu o grobljima u istu je rečenicu – stavivši znak jednakosti – govorio o postrojbama HOS-a i pozdravu „Za Dom Spremni“ te o četničkim „Belim orlovima“ i drugim  skupinama koje su nanijele ogromno zlo Hrvatskoj i Hrvatima tijekom Domovinskog rata.

HSP je svjesna da je Hrvatska pobijedila u Domovinskom ratu, ali da zbog neizvršene lustracije duhovi prošlosti još uvijek vladaju Hrvatskom. Upravo ti „duhovi“, pobjednici iz 1945. i poraženi iz 1995. danas vladaju Hrvatskom, pa nas ne treba čuditi da se ovaj „uljuđeni“ velikosrbin ovako bezobrazno ponaša.

Odakle mu pravo da dijeli lekcije hrvatskom narodu?

Odakle mu pravo da majci koja još nije našla sinove kosti pljuje u lice?

Zar nikoga ne čudi da je ovaj tip baš danas ovako lažno, bezobrazno i gnjusno govorio? Svega dan nakon prosvjeda u Vukovaru kojim su deseci tisuća hrvatskih branitelja i drugih domoljuba tražili od „hrvatskih“ vlasti da pronađu i procesuiraju krivce za ratne zločine?

HSP to ne čudi, posebice kad znamo da je to jedan od načine da odvuče pozornost sa zločina koji su četnički razbojnici – među kojima i Miloradova rođena braća – činili po Hrvatskoj.

Stoga HSP poručuje Miloradu Pupovcu: DOSTA!!! Prestanite više s lažima i bezobraštinama kojima već desetljećima obmanjujete i hrvatski narod, ali i svoje sunarodnjake.

HSP poručuje i „hrvatskoj“ vlasti: Odrecite se „usluga“ ovog etnobiznismena. Povlađujući njemu pljujete na sve one koji su položili živote na Oltar Domovine, a posebice na one čiji zemni ostaci još nisu pronađeni…..a kojekakvi braća Pupovci, Stanimirovići, Džakule i sl. itekako znaju gdje su ih pokopali!”

Prof. dr. Zvonko Čapko, Glavni tajnik HSP


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

25 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvanaest − deset =