Podijeli

Hrvatska je osvojila srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu nakon poraza od Francuske 4:2. Ostat će gorak okus u ustima jer mnogi smatraju da je Hrvatska oštećena suđenjem, a naši nogometaši nisu šutjeli nakon utakmice i rekli su što misle.

Ivan Rakitić posebno je ljut bio na izjavu predsjednika FIFA-e.

Ne shvaćam izjavu Giannija Infantinija da se čudi dolasku jedne male reprezentacije u finale SP-a. Zašto bi to bio razlog za čuđenje, zašto nacija od 4,5 milijuna ne bi mogla dobaciti daleko ako ima klasnu momčad i svjetske nogometaše?“, poručio je Ivan Rakitić.

Prije nekoliko dana predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino na novinarskoj konferenciji u Moskvi rekao je dosta arogantno: “Hrvatska je u finalu, tko bi to očekivao. Hrvatska je mala zemlja, bogata u nogometnoj kulturi i povijesti, ali tko bi to očekivao”.

“Koliko je bilo ravnoteže u prošlosti, to je i isto pitanje. U finalu ćemo gledati jednu reprezentaciju koja je bila svjetski prvak i jednu koja nije bila. Hrvatska nije globalno moćna u nogomet, ali je u finalu. Sve se svodi na rad. Ovo SP je pokazalo dominaciju europskih ekipa, ali i odlične igre drugih reprezentacija”, dodao je.

D.J.


Podijeli

9 KOMENTARI

  1. A ne cudi se francuskoj repki koja je u stvari reprezentacija Africkog kontinenta…sve sami “Francuzi”…ali zato je citav svijet navijao za kockaste…izgubili smo finale al smo osvojili SVIJET🇭🇷♥️

  2. To su nasi sportasi jednostavni ,prizemni narodni to je velicina Hrvatskog sporta .Politicari koliko novca izdvajate ta mlade sportase koji ce nositi na tronu Hrvatsku zastavu i slusat Hrvatsku himnu ponosno .A koliko placate razne udruge politicke stranke i pojedince koji nas blate gdje stignu.Pogledajte omjer

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 8 =