Podijeli

Gostujući u Novom danu N1 televizije, Milorad Pupovac komentirao je pjevanje Marka Perkovića Thompsona na dočeku nogometašima.

“To je posljedica činjenica da je između onoga što su nogometaši sjajno odradili, a to je igra, da ti ljudi na valu onoga što nosimo od ratnih 90-ih, nisu sposobni razlučiti ono što istinski može okupiti sve. To sasvim sigurno nisu pjesme i poruke kakve čujemo u pjesmama Thomspona. Ali tim ljudima nitko to nije rekao. Domovinski rat da, ali ustašovanje ne. A znamo da je toga bilo, ali znamo i da je vrijeme odavno da toga više ne treba biti. U protivnom, ostat će trajan trag i trajna mrlja na tom ratnom razdoblju i ljudima koji su čista srca ratovali za svoju zemlju, naselja, obitelji…”, rekao je Pupovac.(ne govoreći pri tom tko je za što ratovao i tko je agresor a tko žrtva u obrambenom domovinskom ratu) lukavo zar ne.

Mogao bi Milorad 5.kolovoza doći u srpsku vijekovnu težnju Knin, položiti vijenac i zapaliti svijeću za sve hrvatske branitelje koje je ubila velikosrpska agresija na Hrvatsku. O tom Milorad šuti i slobodno slavi četnički dernek u Srbu. E to neće ići Milorade.Što bi potrčku Miloradu na sve to rekao šešeljev učenik Vučić?

Podsjetimo, brojni napadi na Thompsona i Vatrene traju od dočeka u Zagrebu. O svemu je jasnu poruku poslao i izbornik Zlatko Dalić.

“Pjesma Lijepa li si govori o domoljublju, ljubavi i zajedništvu i nema je pravo nitko uzeti. Onaj kome se to ne sviđa, tko to ne sluša, neka zatvori prozor i gleda Big brother”, rekao je Dalić.

Ponajbolje je sve ovo isforsirano nastalo oko pjesme “Lijepa li si” opisala Julien Bušić u svom tekstu, koji možete pročitati-OVDJE.

-Julienne Bušić: ‘Svaki političar koji bi kritizirao Lijepa li si – na američki način, osjetio bi posljedice’…

G.S.


Podijeli

49 KOMENTARI

 1. NEĆE NAMA SRBOČETNICI ODNOSNO RAZNORAZNI LOPOVI I KRIMINALCI KOJI SU VEĆ ODAVNO TREBALI BITI U REMETINCU, ODREĐIVATI ŠTO, KADA I KAKO ĆEMO SLAVITI I KOJE PJESME ĆEMO PJEVATI I SLUŠATI. VRIJEME JE DA SE TIM SRBOČETNICIMA, LOPOVIMA I KRIMINALCIMA KAŽE – DOSTA!!! AKO IMA JE U HRVATSKOJ LOŠE NEKA IDU U SRBIJU GDJE ĆE IM BITI BOLJE!!!

 2. Slušajte, gledajte, trpite, pamtite! Uzdignite se iznad ustaljenih razmišljanja, prepoznajite poštene vitezove oko sebe i podržite ih glasno uvijek i svugdje. Vitezovi probudite se i budite glasni i odlučni !!! Vrijeme je buđenja ili predaje, odoše nam djeca i unuci!!!

 3. Odjebi vise iz države smradu od covika, ja sam branitelj i za kruh nemam a ti smeće od covika Popovac živiš u raskoši i blagostanju i još prigovaraš. , kako te nije sram gade od covika. Ni meni nije draga drzava za koju sam se borio i mladost ostavia ali mučim itd jer nisam se borio za ove Masone i stoku koja danas vlada i uživa ali to mogu reći ja a ne ti koji uživaš sva prava smradu od covika, ako ti nije draga Srbija nije daleko.

 4. Pa to je to, što ja pišem u svojim komentarima – uvijek PARTIZANSKO ČETNIČKE BANDE. Jeste li igdje pročitali da su hrvatski učesnici NOB-a samozvani “antifašisti” osudili rehabilitaciju uz Tita najvećeg ratnog zločinca na Balkanu Dražu Mihajlovića??? U tzv. nacističkoj, fašistoidnoj i genocidnoj srbij su na vlasti ratni zločinci za koje smo sam svjedoci kao što smo svjedoci da hrvatski partizani nisu ispustili dim na svojim stražnjicama a kamoli osudili rehabilitaciju fašizma i nacizma u tzv. srbij. Srpski nacisti i hrvatski samozvani “antifašisti” prevedeno JUGOFAŠISTI danas žive u simbiozi, u jednom zajedništvu koje se očituje po njihovom otrovnom riganju po svemu što je hrvatsko. Za Pupavca četnikovanje DA – za ustašovanje NE.

 5. Degeneriče Pupovče s GMO mozgom, onoga dana kada HDZ i SDP sjašu s Hrvatskog zlatnog silosa, a to će se brzo dogoditi, istog tog trenutka nestati će tvog jugoslovensko četničkog cviljenja i odletjet ćeš u tri pičke materine od kuda si i došao! Nabijem te na kurac i sve one koji se nazivaju Hrvatima a za svoju guzicu dižu ruku i za pupovčeve guzolisce čine sramotu od ove zemlje. Dižite se više Hrvatski muževi i izgnajte iz svog doma ove nakaradne spodobe! Ne zakonski jer oni pišu zakone, ne promišljeno jer oni računaju na promišljeno, nego spontano, časno i srcem jer Hrvati ne poznaju drugačije. Tko su ti krvnici Hrvatskog naroda da ureduju i pljuju po ruci koja ih hrani?
  Gdje su te silne postrojbe branitelja kojima ova svakodnevna pljuvačina ne smeta?
  Gdje su ti Hrvatski sinovi koji očekuju da će im netko drugi vratiti sanjanu Hrvatsku?
  Neće.

 6. Kaže smeće kako njima(našim nogometašima)nitko nije rekao …smeče četničko, pa ti si Luki didu ubio,ti si Dejana istjerao i kuću mu zapalio,tvoje su horde klale i palile,ti si smeče četničko kriv za sve naše nedaće,ti zlotvore i smradu …

 7. Kretenu četnički,pa mi smo i u domovinskom ratu išli sa pokličom !Za Dom spremni”. Jeben tebe i sve koje su koalirali s tobom. Po metak i za tebe i za njih. U potiljak,ne u čelo. U čelo je časna smrt.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

trinaest + 5 =