“Ugroženi”Pupovac najavio reakciju na zahtjeve braniteljskih udruga…

- Što se tiče naše reakcije na sve što se događa u Vukovaru i oko pitanja za ratne zločine i oko pitanja prava manjina - uskoro će biti naša reakcija - rekao je kratko Pupovac, nakon okruglog stola GONG-a u Novinarskom domu...

Na novinarsko pitanje misli li da je to pritisak na srpsku zajednicu, Pupovac je uzvratio: "Ako pitate Kineze, oni će vam reći da nije na njih!".
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

SDSS-ov saborski zastupnik Milorad Pupovac odbio je u subotu novinarima komentirati zahtjeve braniteljskih udruga da se očituje o Oluji i Domovinskom ratu, ali je najavio da će reagirati “uskoro”.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava za 13. listopada najavljuje prosvjed u tom gradu zbog sporog i neučinkovitog procesuiranja ratnih zločina, a datum prosvjeda podudara se s vukovarskim igrama invalida Domovinskog rata u organizaciji Hvidre. Na novinarsko pitanje misli li da je to pritisak na srpsku zajednicu, Pupovac je uzvratio: “Ako pitate Kineze, oni će vam reći da nije na njih!”.

– Što se tiče naše reakcije na sve što se događa u Vukovaru i oko pitanja za ratne zločine i oko pitanja prava manjina – uskoro će biti naša reakcija – rekao je kratko Pupovac, nakon okruglog stola GONG-a u Novinarskom domu. Braniteljske udruge zatražile su od SDSS-ovog Milorada Pupovca, partnera u HDZ-ovoj vladajućoj koaliciji da se, zbog odlaska u Bačku Palanku i izjava srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića 5. kolovoza na tamošnjoj komemoraciju za žrtve Oluje, očituje o Domovinskom ratu i Oluji.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava za 13. listopada najavljuje prosvjed u tom gradu zbog sporog i neučinkovitog procesuiranja ratnih zločina, a datum prosvjeda podudara se s vukovarskim igrama (ŠNIDOR) invalida Domovinskog rata u organizaciji Hvidre. Na novinarsko pitanje misli li da je to pritisak na srpsku zajednicu, Pupovac je uzvratio: “Ako pitate Kineze, oni će vam reći da nije na njih!”.

K.T.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

34 KOMENTARI

  1. Ništa nije kriv taj Pupovac !!!!Recite vi meni kakav Hrvat moraš biti da koaliraš s takvima poput Pupovca i Stanimirovića da bi se dokopao vlasti a pogotovo ako si ratovao protiv takvih?! koga to i šta to predstavljaju Medved ,Krstičević, Culej i dr. Svi skupa su VELEIZDAJNICI , jer ništa im nije sveto tim tzv. Domoljubima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Kad ovaj etnobiznismenski kretenoid može ovako slobodno vrijeđati i kršiti zdravu logiku onda moramo znati da smo prćija od države.Za ozbiljnost funkcioniranja iste ovakve kreature i one koje mu to omogućuju odmah i sada poslati u prošlost,koliko god koštalo…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva × četiri =