Pucnjava u Žagroviću kod Knina: Pijani (“srbin”!?) došao naplatiti dug, pa iz automatske puške pucao po obiteljskoj kući dužnika; Policija mu pronašla arsenal oružja i MES-a

ILUSTRACIJA-NAORUŽANJE
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Postavlja se pitanje; otkud danas 2019. godine automatsko naoružanje ovom 52.godišnjem navodnom “srbinu”, koji je kako navode svjedoci, navodno bio “pripadnik Martićeve milicije u srpskoj tvorevini “SAO Krajini”…

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom Ž.K. osumnjičenim za pokušaj protupravne naplate na štetu 34-godišnjaka, dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu 68-godišnjaka i 33-godišnjaka i nedozvoljeno posjedovanja, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, doznajemo u PU šibensko-kninskoj.

Osumnjičeni je 2. veljače oko 12 sati u Kninu, u alkoholiziranom stanju, došao u obiteljsku kuću 34-godišnjaka s namjerom naplate tražbine koju mu 34-godišnjak duguje. Tom prilikom, kada nije u kući zatekao 34-godišnjaka, osumnjičeni je, zbog naplate tog duga,  verbalno napao 68-godišnjaka J.G., koji se, uz 33-godišnjaka, zatekao u svojoj obiteljskoj kući, nakon čega ga je 68-godišnjak istjerao iz svoje kuće, donosi slobodnadalmacija.hr.

Sin i otac su pobjegli na kat kuće, od straha da ih ne ubije

Na svu sreću sin je primjetio na suvozačevom sjedalu 54. godišnjaka Ž.K. automatsku pušku(“JNA-ciganku”) te upozorio oca da je 54. godišnjak naoružan automatskim oružjem…

-Tata bježimo naoružan je…

Potom se osumnjičeni Ž.K. oko 18 sati vozilom ponovno vratio do obiteljske kuće teže bolesnog 68-godišnjaka J.G., u kojoj je tom prilikom bio i 33-godišnji sin od J.G., kada je iz automatske puške nasilnik u kuću ispalio dva streljiva i tri hitca u pravcu kuće u koju je i ušao probivši vrata, a nakon što mu jedan metak nije ispalio, pušku i tri okvira sa streljivom je odbacio u blizini zaseoka Bradaši, gdje su, puška, s tri pripadajuća spremnika s 88 komada streljiva, prilikom pretrage tog područja, pronađeni.

Otkud nasilniku automatsko naoružanje?

Ovim opasnim činom 52-godišnjak Ž.K. doveo je do ugroze i po živpot opasne radnje za oca i sina koji su mu po svemu sudeći bili meta. Sva je sreća da su se na upozorenje sina da je naoružan automatskom puškom,otac i sin na vrijeme skrili te ih naoružani 52 godišnji srbin Ž.K. nije uspio pronaći, pričaju upućeni koji su svjedočili ovom nemilom činu.

Postavlja se pitanje; otkud danas 2019. godine automatsko naoružanje ovom 52.godišnjem navodnom “srbinu”, koji je kako navode svjedoci, navodno bio “pripadnik Martićeve milicije u srpskoj tvorevini “SAO Krajini”?! Koliko oni tog naoružanja imaju po svojim kućama? Po tvrdnjama stanovnika Žagrovića g. često se puca iz vatrenog naoružanja na tom području a za Badnjak i Novu godinu se samo čuju rafali. Zar se mi i danas moramo bojati za svoje živote u našoj Hrvatskoj, pitaju se uplašeni stanovnici, većinom Hrvati.

Ovo je anarhija i bezvlašće, kad se u pravnoj državi na ovakav način netko drzne uzeti zakon u svoje ruke i ilegalnim automatskim naoružanjem, potpuno bespravno ide tražiti nekakve dugove. Policija je uzela ovaj nemili slučaj u svoje ruke pa ostaje za vidjeti kako će se stvari oko ovog slučaja dalje razvijati. Želimo vjerovati u pravnu državu, kažu.

D.K./G.S.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

10 KOMENTARI

 1. U sveoćoj pravnoj nesigurnosti ljudi su primorani koristiti institut “sebstjustic” i sami rješavatipravne probleme.Bezobrazno je to što vlast takve stvari koristi za priču “ustaše -četnici”na kojoj inače i počiva ova komunjarska vlast!

 2. Zato se Hrvatima kuće pretresaju i na sva zvona objavljuje ako se kaj nađe osobito ako je bio branitelj. TV mediji bruje u saboru se raspravlja, ugroženi Pupi na zadnjim nogama, sve silne udruge za ljudska prava se zgražaju i vele evo dokaz Ustašizacije i Fašizma, Pupi to odmah podržava i evo asimilacije ugroženih ali kada je četnik u pitanju tada se to eventualno može pročitati na kojem portalu koji nema moć TV kuća.

  • ,,,ne se sekiraj ,,Neća se sad nitko od zlotvota oglasiti,,Pupi je ugrožen a naoružava svoju bratiju kao i 91′ Bit će izgleda opet traktorijada hahah

 3. 1995 nijedno mjesto sa večinskim srpskim pućanstvom( Borovo selo , Pačetin , Bršadin , Negoslavci , Markušica, Karadžićevo …. ) koje je učestvovalo u pobuni protiv RH nije razoružano u istočnoj slavoniji

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

deset − 4 =