PU zadarska dala upute za kvalifikacijsku rukometnu utakmicu između Hrvatske i Srbije…

Utakmica Hrvatska-Srbija se igra u nedjelju, 14. travnja u 20:30 sati u dvorani "Krešimira Ćosića"

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Policijska uprava zadarska izdala je upute za građane i posjetitelje za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Srbije koja se održava u nedjelju, 14. travnja u 20:30 sati u dvorani “Krešimira Ćosića” u Zadru…

Obzirom na to da se očekuje veći broj posjetitelja i navijača na utakmici između Hrvatske i Srbije, policija će poduzimati mjere i radnje sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o javnom okupljanju, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i drugim propisima, kako bi ova utakmica protekla u povoljnom sigurnosnom ozračju.

Upute građanima i posjetiteljima Zbog dolaska i odlaska posjetitelja sa utakmice, u vremenu od 18.00 do 23.30 sati u blizini dvorane “Krešimir Ćosić” na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazu dvorani te će policijski službenici regulirati promet u ulicama: Splitska ulica, ulica Domovinskog rata i ulica Slavka Perovića.

Obavještavaju se posjetitelji navedenog događaja da će svoja vozila moći parkirati na parkirališnom prostoru:

– s južne i sjeverne strane dvorane “Krešimir Ćosić“,

– u Športskom centru “Višnjik” (s istočne i zapadne strane)

– ulici Edvina Androvića (istočna strana OTP banke)

– sa sjeverne strane Policijske uprave zadarske Napominjemo da će se južni ulaz prema dvorani iz Splitske ulice koristiti za službena vozila organizacije utakmice dok će ulaz na parkiralište južno od dvorane biti iz ulice Domovinskog rata.

Mole se svi sudionici u prometu da postupaju prema uputama te napominjemo svim posjetiteljima da u bližoj zoni dvorane “Krešimir Ćosić”, ne parkiraju vozila na prometnicama, nogostupima i prostorima koji nisu predviđeni za parkiranje ili na kojima je parkiranje zabranjeno, kako ne bi dolazilo do ometanja ili zastoja u odvijanju motornog i pješačkog prometa. Svim posjetiteljima koji dolaze kao gledatelji na ovu rukometnu utakmicu, zbog očekivanog velikog broja posjetitelja i njihovog obaveznog detaljnog pregleda na ulazima u dvoranu savjetujemo što raniji dolazak u istu kako bi se izbjegle gužve te kako bi na vrijeme i bez žurbe zauzeli svoja mjesta.

Dvorana se na dan utakmice otvara u 18.30 sati, a u funkciji će biti i svi ulazi u dvoranu te je potrebno da se posjetitelji pridržavati ulaza koji je naznačen na ulaznici. Ovim putem svi posjetitelji športske priredbe se pozivaju na korektno navijanje i ponašanje kako ne bi dolazilo do kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Na dan odigravanja utakmice službenici policije će, sukladno čl. 79 Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, u sklopu osiguranja snimati ovo javno okupljanje.

Iz policije pozivaju građane da poštuju smjernice, upozorenja i upute policijskih službenika i drugih službenih osoba kako u dijelu nadzora i upravljanja prometom, tako i u dijelu sigurnosnih mjera kako bi ovaj događaj protekao bez izgreda i sigurnosnih ugroza. Također, pozivaju sve posjetitelje i navijače da se prije utakmice, za vrijeme odigravanja utakmice i nakon utakmice ponašaju fer, korektno i sportski kako bi ova utakmica prošla u primjernom ozračju vrhunskog sportskog događaja.


Vezane vijesti;

-BEZ POBJEDNIKA U BEOGRADU! Hrvatska i Srbija podijelili bodove nakon 60 minuta igre!Izviždana Hrvatska himna uz povike Vukovar je Srbija!…

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

5 KOMENTARI

  1. Mole se navijaci da muda ostave doma i da nabave vazelin koji ce mladi volonteri domoljubno demokrscanske stranke dijeliti u neogranicenim kolicinama. Najverniji navijaci ce dobiti besplatni tapun za sve supljine(rupe) na tijelu. Kajuboji sretno vam bilo! Nemojte slucajno pobijediti da ne bi uvrijedili ministarku, pupavca i ine. Poludi Zadre!!!! Tovari su uz vas.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =