PRVI POPIS NOVOG IZBORNIKA HRVATSKE! DVA POZNATA IMENA OPET U REPREZENTACIJI, LEGENDA DOLAZI KAO POMOĆNIK

"Kostur reprezentacije je u nekakvoj formi kakav je bio i u zadnja dva okupljanja", poručio je Horvat...

Podijeli

Hrvoje Horvat, novi izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije, objavio je popis od 21 igrača na koje računa za olimpijske kvalifikacije koje će se održati u Montpellieru…

Termin je od 12. do 14.ožujka 2021., a Hrvatska se nalazi u skupini s Francuskom, Portugalom i Tunisom. Dvije najbolje reprezentacije iz svake od tri skupina, izborit će nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Osim u Montpellieru, igra se još u Berlinu i Trondheimu.

Na popisu novog izbornika nalaze se i dva svima nam dobro poznata imena koja nisu bila u Egiptu na Svjetskom prvenstvu. To su Luka Stepančić koji je član MOL – Pick Szegeda, odnosno Domagoj Pavlović koji igra za Melsungen. Oba ta igrača bila su ozlijeđena i nisu mogli igrati.

“Kostur reprezentacije je u nekakvoj formi kakav je bio i u zadnja dva okupljanja. Nadamo se samo da će svi igrači na popisu biti zdravi i da će se moći odazvati. Nema nekih velikih iznenađenja što se tiče igrača, jako je malo vremena.”, rekao je Horvat za stranicu Saveza, te nastavlja:

“Na klupi će mi desna ruka biti Igor Vori, neću imati klasičnog pomoćnog trenera. Matija Bilušić će sjesti na klupu kao trener vratara i jako drago mi je da pojačamo stožer s trenerom vratara. Dva nova fizioterapeuta Goran Krušelj Matija Rajnović će se baviti s tim dijelom posla. Malo suženi stožer, ali vjerujem da je to jedan pravi put i da ćemo to pokazati.“

EVO POPISA

FOTO-twitter

D.J.


Podijeli