PROSVJED: PSIHIJATAR HERMAN VUKUŠIĆ UPOZORIO NA TUŽNU ČINJENICU Svaka dva do tri dana ubije se jedan branitelj, zato ne dopuštamo da nas Beljak vrijeđa!

UOČI VELIKOGA PROSVJEDA U SAMOBORU...DNEVNO UMIRE 12 BRANITELJA U PROSJEČNOJ ŽIVOTNOJ DOBI OD 54. GODINE !...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“ZAŠTO PROSVJED? 
UBI IH PREJAKA RIJEČ… .

Bliži se nedjelja, 09. veljače ove godine, kada je u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a i FB grupe ‘Branitelji protiv Beljaka’ zakazan mirni prosvjed u Samoboru, pod nazivom ‘Stop govoru mržnje i međusobnoj netoleranciji’.

(VIDEO) Ovo je strašno!… Beljak HSS odaslao užasavajuću poruku!…Hoće li se oglasiti udruge iz Domovinskog rata ili će ostati samo nijemi promatrači?…

Prosvjed je samo potaknut sumanutim izjavama Krešimira Beljaka i njegovim prezirom prema braniteljskoj populaciji, a širi cilj prosvjeda je podići razinu svijesti u javnosti i među odgovornim institucijama o štetnosti govora mržnje po stanje u društvu.

-KREŠO IZ NAŠEG SOKAKA I NJEGOVA “VIZIJA HRVATSKE”…

A kako taj govor mržnje te pljuvanje po braniteljskoj populaciji djeluje na same branitelje, može se iščitati iz najnovijih podataka mr. Zorana Komara koji upravo radi na drugom dijelu svoje studije o pobolu i smrtnosti među braniteljima.

Iz dva priložena grafikona jasno su razvidne sljedeće činjenice:

DNEVNO UMIRE 12 BRANITELJA U PROSJEČNOJ ŽIVOTNOJ DOBI OD 54. GODINE !

SVAKA 2-3 DANA UBIJE SE PO JEDAN BRANITELJ !

Ovi podaci samo su još jedan u nizu alarmantnih znanstvenih dokaza kako je braniteljska populacija znatno zdravstveno ranjivija od ostatka društva, te kako su sami branitelji jako osjetljivi na društvenu negaciju njihove patnje i žrtve.

PRIOPĆENJE PHR-a Zastrašujući porast pobola i smrtnosti hrvatskih branitelja…Ministarstvo mora žurno reagirati-nema se vremena za čekanje!…

Stoga mr. Komar u zaključku svoje predstojeće publikacije gdje će ovi podaci biti objavljeni, dobro kaže kada govori o braniteljima:

‘Ubi ih prejaka riječ…”

M.M.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + četrnaest =