Pronađeno tijelo još jednog hrvatskog vojnika. Sad ih je pet mrtvih u malo više od mjesec dana…

Niti mjesec dana prije te nesreće, u razmaku od dva dana pronađena su dva smrtno stradala hrvatska vojnika. Pripadnik oružanih snaga pronađen je 10. lipnja na području Bjelovarsko-bilogorske, dok je dva dana prije toga na području Zagrebačke županije pronađen smrtno stradali dragovoljni ročni vojnik....

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Na području Zagrebačke županije, u petak, 16. srpnja 2021. godine pronađen je smrtno stradali pripadnik Oružanih snaga RH. a kako je izvijestilo Ministarstvo obrane, umro je izvan službe…

Pripadnik Oružanih snaga RH smrtno je stradao izvan službe. Očevid je u tijeku, djelatnici policije, Vojne policije i Državnog odvjetništva utvrđuju okolnosti nesretnog događaja.

Ministar obrane s djelatnicima Ministarstva i Hrvatske vojske izražava žaljenje zbog nesretnog događaja i sućut obitelji, navodi se u priopćenju .

Posljednja smrt prije tjedan dana

Inače, prije tjedan dana smo izvijestili kako je i na području Varaždinske županije pronađen smrtno stradali pripadnik Oružanih snaga RH.

Iz Ministarstva obrane su tada priopćili da se provodi očevid i utvrđuju okolnosti. “Ministar Mario Banožić te djelatnici MORH-a i Hrvatske vojske žale zbog ovog nesretnog događaja te su uputili sućut obitelji”, priopćilo je tada ministarstvo.

Smrtni slučajevi od prije

Tjedan dana prije je izvan službe u prometnoj nesreći kod Vrbovca smrtno stradao pripadnik Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske.

Niti mjesec dana prije te nesreće, u razmaku od dva dana pronađena su dva smrtno stradala hrvatska vojnika. Pripadnik oružanih snaga pronađen je 10. lipnja na području Bjelovarsko-bilogorske, dok je dva dana prije toga na području Zagrebačke županije pronađen smrtno stradali dragovoljni ročni vojnik.

D.K.VEZANE VIJESTI;

MORH: Na području Varaždinske županije u petak je pronađen smrtno stradali pripadnik Oružanih snaga RH!


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 3 =