Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Obavijest svim prijateljima braniteljskog portala-VAŽNO!

Poštovani prijatelji Braniteljskog portala u hrvatskoj i inozemstvu; Od jučer pa sve do danas niste mogli pratiti Braniteljski portal, upravo zbog uzastopnih i tehnički jako gadnih hakerskih napada na Braniteljski portal.

Ovo je još jedan u velikom nizu napada na Braniteljski portal i ISTINU…

Uspjeli smo se obraniti od perfidnih napadača koji na taj način žele pošto poto uništiti istinite objave koje kontinuirano objavljujemo, za razliku od plaćeničkih mainstream medija.
Od danas je nezavisni Braniteljski portal ponovo u funkiciji, a onima koji se već nekoliko godina svim silama i metodama trude ušutkati istinu koju objavljujemo, samo poručujemo; Uzalud vam trud svirači koji ste se prodali za judine škude. A sve to radite po zapovijedi svojih podlih i tzv.”moćnih” nalodgodavaca (stranih i domaćih!) koji nikad nisu željeli Hrvatsku i još ne mogu shvatiti da je Hrvatska -Neovisna, samostalna i demokratska država, stečena na krvi hrvatskih branitelja i domoljuba…

Braniteljski portal i svi oni koji su svima javno dostupni sa svojim imenima i prezimenima i čistim ratnim putevima, imenima koja su javno obznanjena u impressumu Braniteljskog portala i koja nisu na prodaju kao što su to na veliku žalost mnogi mediji, udruge i pojedinci u Hrvatskoj.

Poručujemo svima onima koji su se žestoko okomili na rušenje i gašenje Braniteljskog portala raznim metodama od progona do osuđivanja nekih od članova uredništva kao i onih koji su osnovali i održavali ovaj jedini neovisan hrvatski domoljubni portal deset (10.) godina koji su širili i štitili ISTINU o obrambenom Domovinskom ratu kao što to Braniteljski portal i dan danas radi i raditi će i u buduće, ma kom to u hrvatskoj smetalo, bili to političari, udruge, i nekakvi pojedinci koji ničim nisu zaslužili biti niti na slobodi, a poglavito nisu zaslužili zastupati hrvatski narod i biti u parlamentu RH.

Moguće i nije teško pogoditi od kog i sa koje strane dolaze hakerski napadi na Braniteljski portal, upravo sada, kad je ovaj zadnji napad izvršen, dan prije Božića, kada Hrvatska kao većinski katolička zemlja, slavi porođenje Spasitelja. I kao što Gospodin reče “ISTINA OSLOBAĐA”, i mi se te istine odreći nećemo, a sotone i njegovih sluga se ne bojimo.

Uredništvo braniteljskog portala

Idemo dalje i NEMA PREDAJE! VIDEO


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •