PRIOPĆENJE UDRUGE VETERANA 4. GBR UPUĆENO PREDLAGATELJIMA POMILOVANJA: DVOLIČNI STE!”SVOJIM POTPISIMA POKAZALI STE DA STE NIŠTA”…

Ako ima i malo poštenja i karaktera, onda predsjednik RH, Zoran Milanović neće učiniti ovaj korak konačnog moralnog sunovrata, a od predlagatelja ne tražimo ništa i ne očekujemo ništa...

Foto-4GBR-
Podijeli

Netočno je, i sasvim pogrešno, predlagatelje sramnog pomilovanja za organizatore udbaških egzekucija hrvatskih domoljuba i komunističkih disidenata nazivati “Judama”…

Kao što znamo, Juda Iškariot je simbol izdaje, a predlagatelji, kao i jugo nacionalistički advokat Nobilo su sve samo nisu izdajnici!

Oni dosljedno ostaju uz osobe koje su im bile presudne u najtežim, početnim danima njihovih karijera i bez čijeg “poguranca” nikada ne bi ni došli na pozicije na kojima su postali poznati široj javnosti!

Stoga poručujemo svim domoljubima da bi trebali iz ovog primjera učiti i naučiti kako se treba ponašati prema sebi sličnim ljudima.

Za razliku od ovog, i drugih, UDBA-KOS klanova, među poštenim Hrvatima najčešća je želja kako “pokopati” najbližeg suborca, kako ocrniti i podvaliti sebi ideološki najsličnijem, jer se tako “čisti teren” za vlastiti politički i (ili) društveni probitak.

Zbog takve nesloge i zatrovanosti odnosa, kompletno hrvatsko društvo nalazi se pod vladavinom jugo nacionalističkih i anacionalnih (kvazi liberalnih) silnica koje dominiraju u svim područjima društvenog života i u kojem putem okupiranih medija u RH nameću teme o kojima će se društvo baviti, odnosno, čime se neće baviti.

Pa je tako sada “hit” u medijima u Hrvatskoj, a koji su u vlasništvu srpskog kapitala, isticati tobožnje i stvarne zasluge osuđenog dvojca u Domovinskom ratu, a što bi tobože, trebale biti olakotne okolnosti.

“Zanimljivo” je što takav blagonakloni pristup vrijedi samo za izdanke UDBA-e i za “pokrivanje” i relativiziranje jugo komunističkih, velikosrpskih i velikobopnjačkih zločina i zločinaca, a nikako ne vrijede za osobe koje su izvan takvog kruga…

Sjetimo se samo odnosa prema generalima Merćepu, Norcu, Bušićima, ili Praljku…

Za njih “nema priznatih zasluga”, za njih nema ” olakotnih okolnosti”, njihovo ime i prezime se ne smije ni spomenuti u bilo kakvom pozitivnom kontekstu u tim medijima, politici, kao i kod ovog “odabranog društva” predlagatelja pomilovanja.

Stoga s prijezirom odbacujemo njihov “udruženi zločinački pothvat” mimikrije i skrivanja iza “ratnih zasluga”!

Dvolični ste!

Ako ima i malo poštenja i karaktera, onda predsjednik RH, Zoran Milanović neće učiniti ovaj korak konačnog moralnog sunovrata, a od predlagatelja ne tražimo ništa i ne očekujemo ništa.

Jer su svojim potpisima pokazali da su ništa, stoji u priopćenju 4GBR.

izvor-OVDJE

VEZANE VIJESTI

NOVO-Stiglo novo, oštro pismo, potpisalo ga 5 generala, protiv su pomilovanja: Gotovina i Rojs potpisali su nešto, što očito nisu dobro razumjeli, nešto što sije razdor i podjele u hrvatskome narodu!.‘To su prokušane udbaško-kosovske metode, siju razdor‘


Podijeli