Priopćenje Braniteljskog portala; Ni ovaj put angažirani hakeri protiv ISTINE nisu uspjeli ubiti Braniteljski portal!!

A ovi što se žustro trude uništiti ovaj naš jako čitan medij poručujemo; Uzalud vam trud svirači!...

Podijeli

ilustracija

Ništa čudno ne vidimo u tom kad se napada Braniteljski portal i to već preko 100 puta u zadnjih dva mjeseca, (ostalo više ne brojimo!) od strane onih idiota kojima jako smetaju objave Braniteljskog portala, a koje angažiraju pojedinci samo da jednom zauvijek ušutkaju ISTINE koje Braniteljski portal objavljuje već punih 13 godina, i to zamislite samo, one obljetnice iz naše najsvetije Hrvatske povijesti stvaranja samostalne države u obrani od srpsko crnogorske žestoke navale potpomognute svojim duhovnjacima iz SPC-e…

Naime, ovdje se radi o organiziranom napadu na ISTINE iz Hrvatskog obrambenog rata od srpskog agresora koji je na Hrvatsku strahovitim srpskim snagama napadnute Hrvatske izvršio brutalnu agresiju sa ciljem ostvarenja svojih “vekovnih težnji” o stvaranju tzv velike srbije na teritoriju Hrvatske. Međutim se taj njihov san nije ostvario  upravo zahvaljujući na brzinu organiziranoj hrvatskoj obrani i žestokom otporu kakav srbi ni u snu nisu očekivali od nenaoružanog, mirnog i nevinog hrvatskog naroda, kojemu su uzeli svo naoružanje od CZ …a usput su se njihovi ministri vanjskih poslova pobrigali da se Hrvatima udari embargo na zabranu uvoza oružja kojim bi se hrvatski narod branio. Nisu uspjeli!

No , zahvaljujući hrvatskom vodstvu na čelu sa prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom polako ali sigurno u trku se stvarala Hrvatska vojska koja je u krajnjem uspjela velikim i hrabrim hrvatskim srcem i željom za samostalnošću uništiti agresorsku srpsku kamarilu i na kraju je vojnim pobjedama uspjela stjerati u srpski pašaluk odakle su i došli…

U zadnjih se nekoliko godina ni u Hrvatskoj, samostalnoj, nezavisnoj i demokratskoj državi koja je nastala na krvi i muci najboljih sinova i kćeri koji su ponudili svoje živote za stoljetnu težnju Hrvata za svojom državom, ne spominje srpski agresor, jer smo izgleda još zagušeni i zagađeni kao država jugo-komunističkim i kosovsko-udbaškim kadrovima kojima se nikako ne dopada to da nas je napala Srbija i Crna Gora sa svim mogućim raspoloživim oružjima , avijacijom , tenkovima, topovima, raketama zabranjenim svim konvencijama i drugim sredstvima od kojih danas umire veliki broj hrvatskih branitelja u mladim ili prosječno mladim godinama od raznih vrsta karcinoma i drugih bolesti koje su izazvane dugim stresom i sadržajima koji su se nalazili u granatama i raketama srpskog neprijatelja i agresora koji nije štedio ni djecu, starce , civile i sve je to likvidirao na najbrutalnije načine.

Hrvatske su snage od hrvatskih branitelja u obrani svoje domovine danas stasale u respektabilnu vojnu silu do te mjere da u buduće više ne treba nikom pasti na pamet da  pomisli na nekakav plan provođenja SANU ili nečeg sličnog, jer su Hrvati u takvim situacijama kao poskoci opasnog ugriza.

Vi sad čitate upravo ono što srbi, SPC i ostali, ne da ne mogu čitati , već im se kosa diže na glavi podjednako kao i malignim elementima u hrvatskoj koji nikad ne mogu prežaliti njihovu jugoslaviju koja se raspala kao kula od pijeska.

Tako svjedočimo iz dana u dan da se više niti na našim obljetnicama iz obrambenog rata ne spominje velikosrpski ili srpski ili srbočetnički i Crnogorski agresor na Hrvatsku, već slušate da je na čelo srbije došao neki novi (četnik)  europski vučić sic”(izjava bivše predsjednice K.G.Kitarović!)

Kada to kaže jedna predsjednica samostalne, nezavisne i demokratske države Hrvatske onda je to jako zabrinjavajuće, ali svi ostaju nijemi na tu njenu jako opasnu izjavu, kao i mnoge druge od velikog broja današnjih aktualnih političara koji se još nisu probudili ili će se tek probuditi kao “Alisa u zemlji čudesa” kad već bude kasno.

Braniteljski portal nikad neće prestati pisati i objavljivati sve strahote koje su našem narodu i hrvatskim braniteljima nanijeli srbočetnici i crnogorski agresori, ma kom to smetalo, a smeta mnogima kako u Hrvatskoj tako i van naše države…

Koliko god se trudili oni kojima se naše objave i povijesne domovinske istine iz novije Hrvatske krvave prošlosti ne dopadaju, toliko će Braniteljski portal biti još ustrajniji na objavama svih naših tužnih obljetnica i krvoločnog opisa svega što su nam srbi, Crnogorci i domaći četnici i agresori u agresiji na našu domovinu uradili, jer smo to dužni svim našim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, dužni smo to svim našim zatočenicima srpskih koncentracijskih logora, svim našim silovanim i poniženim ženama, dužni smo to svim stranim dragovoljcima koji su vidjevši što se u Hrvatskoj događa, došli braniti nevini hrvatski narod. Dužni smo to djeci, majkama i suprugama poginulih muževa i očeva. Dužni smo to svoj našoj braći i sestrama po oružju koji su podigli ruku na sebe zbog nepravde koja je i danas jako vidljiva, a koja se nanosi obrambenom domovinskom ratu i pobjednicima. Dužni smo to svim hrvatskim braniteljima i našoj braći po oružju i mnogobrojnim predsjednicima udruga koji su poklekli pred materijalnim i upali u političke kolotečine, jer nisu mogli odoljeti zamkama svih politika koje nas sustavno ali sigurno marginaliziraju, a usput se istinski trude još i više nagaziti obrambeni rat u napadnutoj Hrvatskoj ne dajući u nastavi iz povijesti dovoljno mjesta ISTINI o srpskoj agresiji i namjerno stvaraju dojam kod neupućenih da se u Hrvatskoj vodio nekakav sukob u “građanskom ratu” u tamo nekoj “slučajnoj državi Hrvatskoj. Dužni smo to svim onim hrvatskim domoljubima koji su ubijani prije više desetaka godina u borbi za ostvarenje samostalne i nezavisne države Hrvatske. Da, dužni smo t i svim našim ratnim zapovjednicima kojih je nažalost veliki broj(čast iznimkama) zaboravio na moral. Moramo im skrenuti pozornost na to da se MORAL ne kupuje na tržnicama.

Dužno smo to i svim političarima kroz godine i ovima danas koji nas vode da dobro promisle što rade i u kojim nas smjerovima usmjeravaju i u kakve asocijacije  i suspektne tvorevine vode. Da, dužni smo im uvijek spominjati ogromnu žrtvu Hrvatske i Hrvata, da to uvijek imaju na umu. Dužni smo to našoj jedinoj domovini Hrvatskoj izvojevanoj u obrani od brutalne srbočetničke kamarile. Dužni smo to našoj čestitoj i časnoj povijesti i našem narodu u cjelini, jer Braniteljski portal ne dijeli narod na ove ni one, već stajemo u obranu svih onih koji Hrvatsku priznaju kao svoju domovinu za koju su se svojom krvlju i žtrvom pobrigali hrvatski branitelji da u njoj svi zajedno živimo, a politike i političari neka se lome kako znaju, ali samo u zaštiti nacionalnih interesa krvavo stvorene nam voljene i jedine domovine Hrvatske.

Bilo bi zgodno ove hakere nazvati “Brzi i žestoki” 4, ali petog puta nikad  neće biti.

A ovi što se žustro trude uništiti ovaj naš jako čitan medij poručujemo; Uzalud vam trud svirači!

VIDEO ZA RADOZNALE-OVDJE-https://www.youtube.com/watch?v=77Zjz5CqntU&ab_channel=SkrivenaPovijest

Faktografu i ostalima poručujemo i preporučamo da pročitaju UN-ovu povelju o slobodama govora, pisanja itd, te da se malo manje angažiraju kad su ISTINE na našem portalu i  na društvenim mrežama objavljene od strane Braniteljskog portala, da ne usporavaju i ne ograničavaju vidljivost istih objava samo zato što to njihovim financijerima i nalodgodavcima ne odgovara. Možete smanjiti vidljivost na facebooku jer imate alate u rukama, ali ne možete uskratiti našim posjetiteljima i prijateljima Braniteljskog portala da čitaju na portalu objave koje su vidljive i uvijek ISTINITE bez ikakvih lažnih vijesti, ali tema koje ni vama kao ni mnogim drugima ne odgovaraju…Neka vas kao i sve ostale čuva dragi Bog i prosvijetli vam pamet. Nadamo se da hoće.

Braniteljski portal


Podijeli