PRIOPĆENJE! Braniteljski portal svim mogućim i jako brojnim političkim kandidatima na nadolazećim izborima…

DJELA A NE RIJEČI!...Da su mnogi od vas ovako "delali" kroz godinu i godine, gdje bi nam svima bio kraj. A ovako sad pred sam krah, vi se stavljate u pozicije nekakvih velikih vjernika, katolika, domoljuba i svega onoga što mnogi od vas nisu (opet čast iznimkama) kojih je vrlo mali broj...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Kako se zahuktava politička kampanja za lokalne izbore u Hrvatskoj, sve je više onih takozvanih novih i starih i potrošenih političkih “spasitelja” naše pokradene Domovine koja nažalost grca u dugovima…

Iz dana u dan, mjeseca u mjesec,  godinu i godine, pratimo politička zbivanja u Hrvatskoj koja je stečena na krvi i muci hrvatskih branitelja u obrani od srpskog i JNA agresora. Ne samo stečena i napokon ostvarena samostalna, nezavisna i demokratska država , već i pokradena i opljačkana od strane dobro pripremljenih i organiziranih kriminalaca koji su se, mnogi od njih (čast iznimkama) skrivali iza kulisa nekakvog njihovog “domoljublja” i u krajnjem ostvarenu, stoljećima čekanu i sanjanu nezavisnu Hrvatsku , kako su vrijeme i godine prolazile u krajnjem doveli do ruba financijskog, gospodarskog i moralnog ponora i naravno, sve to “po zakonima” koji su i te kako “prilagođeni” upravo velikim igračima i pljačkašima naše Lijepe, a da do sad nismo vidjeli mnoge od tih istih da su po zatvorima, gdje je mnogima od njih mjesto i to višegodišnje.

Naravno, stekao se dojam, što su veće kriminalne “zvjerke” u pitanju, samo ih se odmakne dalje od javnosti i narod i institucije “zaborave” na njih, a oni i nadalje šire svoje pipke kao najveća hobotnica u oceanima. I nikad kraja. Toliko zastara u velikim kriminalima da se svaki građanin, čovjek, hrvatski branitelj koji je krvario za našu Domovinu smrzne. Radi se o iznosima sa mnogo nula koje mnogi od nas niti “ne znamo napisati” , ali ih znademo izreći riječju. “Radi se o milijardama, možda i desecima milijardi koje su pokradene, ne samo u pretvorbi dok je hrvatski branitelj krvario po bojištima, već i nakon tog, moglo bi se reći i do “dana današnjeg”. I uvijek isto. Nitko od tih velikih zvjerki nije iza rešetaka osim jednog koji je čak bio i predsjednikom Vlade RH.

Nigdje ratnih profitera, a bilo ih je to svi jako dobro znaju, jer mnogi današnji tajkuni do samog Domovinskog rata nisu imali ni za burek, a danas se ku**e sa jahtama, brodicama, viletinama, ogromnim parcelama, velikim brojem stanova sa ogromnim kvadraturama, a hrvatski branitelji su to sve promatrali, jer su bili zbunjeni i umorni od ratovanja a veliki je broj istih poslan u mirovinu , po upravo smišljenom scenariju. Zašto? Zato jer su hrvatski branitelji njima bili jedina velika opasnost i jedino zdravo i neiskvareno tkivo koje im je moglo stvarati probleme u njihovoj hobotnici koja je sve više širila svoje pipke po skoro svim institucijama da bi nas sve doveli, u krajnjem u jednu vrstu “dužničkog “ropstva”.

Nestale su naše Hrvatske banke.

Nestalo je stotine firmi koje su maheri riješili na svoje uhodane načine što se jako dobro vidjelo iz prikazanih javnih izviješća RBA banke sa kolikim milijunima mnogi oni raspolažu dok se hrvatski čovjek, branitelj, svaki građanin, umirovljenik, student mora zadovoljavati sa ponuđenim mrvicama i sad bi mnogi od tih i takvih koji nemaju srama bili čak i po izbornim listama i opet isto. Biti na listama i nastavljati nam pričati bajke i basne kao jedini “spasitelji” i nastaviti po istom. A što je tek sa nekim drugim računima razbacanim po svijetu za koje se ne zna? Možda je i bolje da ne znamo!?

Gledamo ovo nešto malo hrvatskih branitelja koji su eto smogli snage, pa su u  poznijim godinama krenuli u politiku i natječu se , ponajprije na parlamentarnim izborima gdje se jako dobro vidjelo da od toga nema ništa, (zanijekali su ih i hrvatski branitelji) pa sad na lokalnim , što će se vidjeti za desetak dana, ali i tu će se, sumnjamo, čestiti hrvatski branitelji “loše provesti”. Možda i neće?

Zašto je tomu tako?

Već nakon same pobjede nad srbočetničkim agresorom se odmah vidjelo da je jako mali broj onih koji su bili prvi kad je trebalo u Saboru i na izvršnim funkcijama po hrvatskim institucijama, jer hrvatski branitelji nisu nepismeni kako nam to uporno nameću antihrvatski mediji financirani od stranih investitora kojima samostalna, demokratska i nezavisna država Hrvatska nije pri srcu…

Žila kucavica hrvatskog naroda (hrvatski branitelji i domoljubi) je kapilarno ušutkavana na lukave načine i metodama koje i te kako sliče na nekadašnje, one prije sedamdesetak godina.

Svakom hrvatskom branitelju koji se natječe na ovim izborima želimo sreću te da svojim primjerima pokažu da nisu za “staro gvožđe” već da još uvijek mogu ispraviti, barem lokalno, pa nadalje , sve ovo što je spominjano , gore u tekstu.

A svim političarima poručujemo; Nemojte misliti da je hrvatsko domoljublje mrtvo! Ne, grdno se svi skupa varate, jer i sami znadete da je tiha većina hrvatskog naroda , upravo ta koja o vama svima ima jako loše mišljenje u vođenjima Hrvatske sve do sad, a sve to jasno pokazuju i javne ankete, pa bile one namještene ili ne, ali neke od njih su približno točne.

Poruka svima koji šalju svoje fotoshopirane i ispeglane fotografije, videa, razno razna obećanja  poslana na e-mailove Braniteljskog portala, zaboravite na to. Pobrišite nas svi sa svojih e-mailing lista jer budite sigurni , nitko od svih vas nije do sad objavljen i neće biti ni ubuduće sve dok izbori ne završe. Sjašite sa naših e-mailova jer dosta je u naravi istih obećanja, jer smo se tog naslušali u zadnjih dvadesetak godina, pa napokon morate shvatiti da su nama važna samo djela a ne riječi. A ogroman broj vas i vama sličnih se tek sad pred izbore uhvatio farbati jaja i dokazivati se u svojim sredinama da ste pravi umjetnici. Da, jeste, ali u manipulacijama! Da su mnogi od vas ovako “delali” kroz godinu i godine, gdje bi nam svima bio kraj. A ovako sad pred sam krah, vi se stavljate u pozicije nekakvih velikih vjernika, katolika, domoljuba i svega onoga što mnogi od vas nisu (opet čast iznimkama) kojih je vrlo mali broj…Ne šaljite nam e-mailove i ne zatrpavajte nam e-mailing listu vašim ispraznostima i gotovanskim prevarama. Dosta je!

DJELA A NE RIJEČI!

Braniteljski portal

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osamnaest − 14 =