Podijeli

U sklopu kriminalističkog istraživanja ubojstva i pokušaja ubojstva na Zrću, jutros u 09,30 sati, na aerodromu Resnik kod Splita, policijski službenici Postaje granične policije Split-Resnik uhitili su 25-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelima, priopćila je u četvrtak nešto prije 11 sati zadarska policija.

– Provođenjem kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, policijski službenici su došli do saznanja o mogućem počinitelju, a u daljnjem istraživanju i operativnim radom utvrđen je njegov puni identitet. Zbog opasnosti od bijega za njim je raspisana potraga i o tome su obaviještene sve ustrojstvene jedinice policije i svi službujući policajci, s naglaskom na granične prijelaze i zračne luke. 25-godišnjak je uhićen prilikom izlazne granične kontrole kojoj je pristupio u pokušaju napuštanja RH. On će tijekom dana biti prepraćen na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Novalja – priopćili su iz PU zadarske.

Ističe se da se kriminalističko istraživanje, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom, nastavlja radi utvrđivanja drugih sudionika i svih ostalih okolnosti događaja.


Podijeli

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest − tri =