Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Jučer je u Zagrebu održan sastanak predsjednika Povjerenstva Vlade RH za zatočene i nestale osobe, pomoćnika ministra hrvatskih branitelja Stjepana Sučića i predsjednika Komisije Vlade Republike Srbije za nestale osobe, Veljka Odalovića. Na sastanku su raspravljana otvorena pitanja i zahtjevi obje strane, analizirani odnosi tijela nadležnih za traženje nestalih osoba te su dogovorene predstojeće aktivnosti, javlja HRT.

Analizirajući informacije o slučajevima nestalih osoba dostavljene prilikom službenog posjeta predsjednika Republike Srbije Republici Hrvatskoj, ocijenjeno je kako su dostavljene u dobroj namjeri, no provjerom je utvrđeno kako se odnose na slučajeve osoba koje su već pronađene, a čiji su osobni podaci vrlo slični osobnim podacima osoba za kojima Uprava za zatočene i nestale Ministarstva hrvatskih branitelja još uvijek traga, objavilo je Ministarstvo branitelja.

ALEKSANDAR VUČIĆ ZANIJEKAO DA JE IKADA BIO U GLINI! Laž je srpski državni interes…VIDEO…https://www.braniteljski-portal.com/aleksandar-vucic-zanijekao-da-je-ikada-bio-u-glini-laz-je-srpski-drzavni-interes-video

Radi unaprjeđenja međusobnih odnosa u području traženja nestalih osoba, razmatran je postojeći pravni okvir koji datira iz 1995., odnosno 1996. te je usuglašeno stajalište o potrebi donošenja novoga akta prilagođenoga sadašnjem vremenskom i sadržajnom kontekstu. Također, obje strane su dale potporu projektu ‘Baza podataka aktivnih slučajeva nestalih osoba’ te raspravljale o potrebi i mogućnosti novog izdanja „Knjige osoba nestalih na području RH’, kao korisnim instrumentima u traženju nestalih osoba. Dogovoreno je da se idući sastanak održi u Zagrebu do kraja travnja ove godine.

T.H.


OPASKA

Tko je izvršio uvid i tko je u krajnjem kriv što su kod provjere u slučajevima nestalih osoba hrvatske institucije otkrile da su zapravo prevarene?…

-Naime,citirajući tekst objave ministarstva -(no provjerom je utvrđeno kako se odnose na slučajeve osoba koje su već pronađene, a čiji su osobni podaci vrlo slični osobnim podacima osoba za kojima Uprava za zatočene i nestale Ministarstva hrvatskih branitelja još uvijek traga, objavilo je Ministarstvo hrvatskih branitelja)– može se samo zaključiti da su hrvatske institucije ili pojedinci ovom jako osjetljivom predmetu nestalih osoba pristupile “formalistički”, slijepo vjerujući  srbima, ili da su ovdje čak i srpske službe podmetnule slične podatke, ukoliko su u sve ovo bile involvirane. Jednom riječju; Ovo se nije smjelo dogoditi i to je skandalozno i neodgovorno, ponajprije poradi obitelji koje su polagale i polažu nadu u hrvatsku ozbiljnost , ali ovaj put je prevladao formalizam i neozbiljnost.

Braniteljski portal je pisao i upozoravao o srpskim lažima i o Vučiću kao čovjeku koji je jako sklon- ne/uvjerljivim lažima, da ponekad i sam u njih povjeruje, po uzoru na srpskog taticu,Dobricu Ćosića koji je rekao da je LAŽ nacionalni interes srbije.


ALEKSANDAR VUČIĆ ZANIJEKAO DA JE IKADA BIO U GLINI! Laž je srpski državni interes…VIDEO…


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

24 KOMENTARI

 1. Očito je samo ona naivka očekivala kako je Vučić iskreni “Europejac” i da se promijenio!? Na svakom koraku, svakom prilikom i pred svima demonstriraju svoju genetsku lažljivost, pokvarenost, podlost…To svi vidimo samo ne oni koji nas vode i koji bi im se trebali suprostaviti! Da imamo pravi MVP o tim bi prijevarama, podvalama i manipulacijama već trebao znati cijeli normalni svijet!!!

  • Podatke su dobili javnim popisom branitelja koji je isposlovala četnička peta kolona. Pogledajte par godina u nazat pa vidite tko je to tražio javni popis. Isti su organizirali na fejsu ismijavanje ideje da se objavi i popis četnika u Hr.

 2. Ubijanje, laži, prevare, valjanje u blatu, neće ih usrećiti. Gade se cijelom svijetu. Jučerašnji napad na američku ambasadu, kao i gadosti u bosni i Hrvatskoj, dovest će do toga da ih opet bombardiraju međunarodne snage po beogradu. O tome nek naprave kazališnu predstavu.

 3. Mi imamo kretene u politici, pazite tu manipulaciju četnika Vučića, donosi brdo nekih knjiga pred svjetskim auditorijem i to daje predsjednici u njenoj rezidenciji, i svjijet ne viidi njegovu podvalu več suprotno donio je hrvatima sto tražite, pa se ti predsjednice pravdaj kako je donio bezvrijedne -ukradene popisne knjige, bit će interesantno vidjet što će za uzvrat donijet predsjednica, koji smo mi jadan narod sa ovakovim politicarima, gusani i guske u magli!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 14 =