Preminuo je Tomislav Merčep, čovjek i hrvatski branitelj koji je postavio obranu Vukovara!

Na društvenim se mrežama veliki broj hrvatskih branitelja oprašta sa Tomislavom Merčepa objavljujući tužne komentare i fotografije čovjeka koji je bio prvi kad je trebalo...

foto-facebook
Podijeli

Vijest o smrti bivšeg ratnog zapovjednika i čovjeka koji je uspostavio prvu obranu Grada Vukovara, objavila je Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata….

”Svim članovima i prijateljima javljamo tužnu vijest da je naš dugogodišnji Predsjednik udruge, prijatelj i zapovjednik nakon teške i dugotrajne bolesti preminuo u 69. godini života”, piše na službenoj stranici Udruge.

Na društvenim se mrežama veliki broj hrvatskih branitelja oprašta sa Tomislavom Merčepa objavljujući tužne komentare i fotografije čovjeka koji je bio prvi kad je trebalo.

Tomislav Merčep
… Brecaju naša zvona , plaču brda i doline, da oplaču našeg viteza, Hrvatskog heroja…

Vukovarski branitelj

Ivan Dok Anđelić

;

” Umro je naš Tomislav Merčep jedan od najzaslužnijih Heroja obrane Vukovara. Čovjek koji je udario temelje obrane Vukovara. Počivao u miru Božjem ratni prijatelju. Obitelji iskrena sućut.”
Počivao u miru Božjem sokole domovine Hrvatske!
Ovako je naš Hrvatski Napoleon ispraćao svoje Domoljublje. Zadužio nas svojim djelima da mu se Dostojanstveno odužimo…Na fotografiji-Tomislav Merčep i Ivan Anđelić Doktor

foto-facebook
foto-facebook

Tomislav Merčep-ulje na platnu -autora Damira Kukavice
foto-facebook

Bio si i ostajes Heroj HR Laka ti gruda HR za koju si podlegao, jer nepravdu nisi mogao vise gledati. P.U.M.B a obitelji iskrena sucut. SLAVA MU.

Počivaj u miru Božjem prijatelju i suborče

Neka mu je vječna slava i hvala, počivao u miru Božjem!

Braniteljski portal


Podijeli