Preminuo general Slobodan Praljak, pokrenuta istraga o tome kako je unio otrov u sudnicu

"Nisam ratni zločinac. S prijezirom odbacujem vašu presudu" ...

"Slobodan Praljak nije ratni zločinac. S prijezirom odbacujem vašu presudu."
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Nezabilježeno u sudovima svijeta…U međunarodnom haaškom sudu kojeg je osnovala visoka međunarodna organizacija, dogodio se užasan i neoprostiv propust, koji nigdje i nikada nije zabilježen i za koji moraju odgovarati svi oni koji su bliski Haaškom sudu te njegovim službama zaduženim za sigurnost zatočenika.

Nakon pročitane mu besmislene i sramotne presude, general Praljak popio je otrov.

Upravo zbog svjesnosti da je Haaški sud politički te da je sud potpuno izokrenuo teze o ratu u BiH, general Praljak se nakon izrečene mu sramotne i osuđujuće presude, odlučio je popiti otrov, za koji nitko iz suda nije znao, a koji je držao u ruci prilikom čitanja i izricanja nemile i neobjektivne osuđujuće presude za UZP.

General Slobodan Praljak preminuo je nakon što je popio otrov u sudnici.

Prije nego što je popio otrov, general je poručio: “Slobodan Praljak nije ratni zločinac. S prijezirom odbacujem vašu presudu.”

General Slobodan Praljak preminuo je u bolnici nešto poslije 14 sati, objavili su mediji.

Nizozemske vlasti pokrenule su istragu o tome kako je Praljak unio otrov u sudnicu.

Nakon što mu je potvrđena presuda od 20 godina zatvora, General Slobodan Praljak je poručio: ‘Nisam ratni zločinac. S prijezirom odbacujem vašu presudu’ te je popio nešto iz bočice. Njegova braniteljica kazala je kako je riječ o otrovu. Praljak je potom nakon što se predugo čekalo na vozilo hitne medicinske pomoći,iznesen iz sudnice, a nešto poslije 14 sati priopćeni je da je preminuo je u bolnici.

A.K.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

8 KOMENTARI

  1. Najtuznije u svemu tome je to sto ce se o generalu pricati dva tri dana ili do slijedece zrtva a oni koji su odgovorni za sudenje nasih branitelja ce i dalje sijedit u saboru i vladi. Koji k…. Dajkic radi godinama tj. sijedi u saboru.

  2. Malo je ovakvih časnih ljudi. Za razliku od onih koji ovakav čin ne razumiju. Što vrijedi čovjeku život ako je živio, radio i borio se časno a bude ovako ponižen i obesčašćen. Veliki gubitak za Hrvatski narod.

Comments are closed.