Podijeli

Plemkovićevo preobraćenje u Hvarskoj crkvi…

“Boraveći na Hvaru sa županom Zvrnjom, predsjednik Vlade RH Adrej Plemković se naglo predomislio. U jednom je trenutku, kako tvrdi izvor, rekao je zupanu; nećemo ratificirati tu Istambulsku kovenciju, vidiš da se narod diže. Ne možemo više muljati sa tim da je to samo za zaštitu žena, kada na prosvjedima protiv ratifikacije Istambulske bule ima skoro pola žena. Moguće da ni ja nisam dobro shvatio što sve u toj kovenciji piše, pa vidiš koliko samo intelektualaca je protiv i svi redom tvrde na znanstvenoj razini da se u konvenciji krije ta rodna ideologija.Prokljuvili su me, kazao je pokunjeno

Više me sad brine to što je na prosvjedima mnogo žena, kazao je. Zvrnja je slegnuo ramenima i kimnuo glavom u znak odobravanja neratifikacije ni sam ne znajući  govori li to šef zaozbiljno ili se samo šali. Zvrnja ipak svjestan da će za nekoliko dana u Splitu na Rivi biti možda i  50 -ili 60 000 ljudi, a od toga zasigurno barem 20-30 000 žena, rekao mu je tihim glasom, da ni on ne zna što sve piše u toj Istambulskoj, i da sigurno na prosvjedima protiv ratifikacije ne bi bilo toliko žena da ih ta konvencija ičim štiti. Pa već ima neki zakon za zaštitu od nasilja u obitelji. To valjda štiti i žene kazao je tiho.

Vrlo brzo se te vijest kao virus proširila po svim HDZ-ovim i koalicijskim ograncima od koje su mnogi odahnuli a neki se sad pjene što su pred hrvatskim narodom lanuli kako su oni za ratifikaciju i bili uporni u tom. Biti će onih koji će se odupirati ali za njih je lako. Zavrnut im špinu i nema više arlaukanja.

Međutim šefova je obično prva i zadnja i sad se samo čeka da to potvrdi i nemilim i često nemilosrdnim manipulativnim mainstream medijima koji će napokon ispravno i istinito bez muljaže izvijestiti svekoliku hrvatsku javnost”. Navodno će se održati munjevita telefonska sjednica Vlade, pa tako jedni drugima neće morati gledati u oči i saginjati glavu od srama što su onako brzo i poslušno dignuli ruke za rati fikaciju.  Lijepa vijest za prvi travanj.

Napisao/ Aprilili/1.travanj 2018 godine

Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna!

 

Slična se vijest za 1 april pojavila i na društvenoj mreži Facebook

 


Podijeli

39 KOMENTARI

  1. Hrvatska je privatna prćija od 1995 UDBAŠIJE I SRBOKOMUNISTA JUGOSLOVENSTVA BANDITA I IZDAJNIKA HDZ-SDP,PA SVI SMO SVJEDOCI KAKO SU GENERALI SLUGANSTVA DUŠMANIMA HRVATA IZDALI HRVATSKO BRANITELJSTVO SLUŽEĆI UDBI,PA SE UMJESTO LUSTRACIJE DOGODILA KRIMINALNA PLJAČKA NAD HRVATIMA I IZDAJA HRVATA OKRUNJENA ABOLIRANJEM SRBOČETNIŠTVA.

  2. Nazalost u nas u Hrvatskoj ne prodje dan a da ne pomislimo kako je “PRVI APRIL”
    Danas kad slavimo Uskrs, spomendan kad je Isus Uskrsnuo, nek nas vodi i svijetli spoznaja kako uz sebe imamo Boga ziva.
    Kad je Bog s nama, tko ce protiv nas?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva × dva =