Podijeli

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio je u ponedjeljak u Banskim dvorima mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija Perića, a na sastanku je bio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović…

U dosta šturom priopćenju navodi se;

Predsjednik Vlade Plenković i mitropolit Porfirije izrazili su želju za nastavkom dijaloga i partnerstva između predstavnika Vlade i državnih institucija te predstavnika crkava i vjerskih zajednica u Hrvatskoj.

Foto-vlada.hr

Mitropolit Porfirije založio se za zajedničko djelovanje u rješavanju pitanja koja su važna za vjernike Srpske pravoslavne crkve i srpsku nacionalnu manjinu.

Predsjednik Vlade Plenković naglasio je kako hrvatska Vlada radi na jačanju zaštite prava svih nacionalnih manjina, uključujući i veća izdvajanja za gospodarski razvoj i rješavanje pitanja koja su se godinama odgađala, priopćili su iz Vlade.

G.S.


Podijeli

75 KOMENTARI

  1. Pitam se dali bi premijer sijeo sa jednim hrvatskim branitelje “koji je branio i obranio stolac na kojem premijer sijedi I njegov gost,gos koji reprezentira narod koji je klao hrvate,palio hrvatsku imovinu koju nisu mogli odnijet .Čoviječe probudise iz jugoslavenskog sna,nema drugova I partije više ,postani državnim I kaži nema mijesta u Hrvatskoj onima koji su klali,rušili,palili .Hoćeš da imaš mirne odnose sa neprijateljima moraš prvo biti premijer svoga naroda I onda Kad si to onda možeš polako ali oprezno komunicirati sa njima (srbijom)

  2. Plenkoviću,jel ti ovaj četnički smrad na dolasku otpjevao “Od Topole pa do Ravne gore”.Jesi li zaboravio da je taj bradati četnik pjevao pjesme u kojima je veličao četničkog vojvodu Đujića.E pa evo za tebe i tog četnika par strofica:Šta se ono na Dinari sjaji,Paveliću slovo U na glavi…..

  3. Primio mafijase gdje i sami spadaju za bBlajburg ima preceg posla ali primati cetnike to moze uvijek jad i bijeda koliki izdajnici sjede danas u Hrvatskoj vlasti.Opet se ponavlja Matoseva izreka u hrvatskoj nema dovoljno strika koliko ima Juda. Plenkovicu procitaj knjigu Mafija u SPC pa ces vidjeti malo bolje koga primas i sa kime to tako slatkorjecivo govoris i koga to ti podrzavas a ne zel;ite podrzati hrvatsku pravoslavnu crkvu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan × jedan =