Poruka Predsjedniku RH Milanoviću-Predsjednik Udruge Specijalne policije Zoran Maras za Braniteljski portal;Ja poštujem vladavinu prava! Za moju i vašu istinu ja sam spreman boriti se i poginuti, a sve u cilju istine!

Poruka i upit Predsjedniku RH Zoranu Milanoviću…

Privatna arhiva-Zoran Maras
Privatna arhiva-Zoran Maras
Podijeli

 Predsjednik Udruge Specijalne policije Zoran Maras na kojeg su se obrušili svi sa lijevog spektra a sve to sa ciljem da se difamira dragovoljac obrambenog Domovinskog rata, kao i svi redom hrvatski branitelji kojoj god oni ratnoj postrojbi iz obrambenog Domovinskog  rata pripadali…

Svjedočili smo na velikoj pobjedničkoj hrvatskoj obljetnici “Bljesak”u Okučanima kako je i na koji način predsjednik Milanović ishitreno postupio pokušavajući se naknadno opravdati da su na toj obljetnici postojala obilježja koje on opisuje kao “ustaška”(HOS) što nema nikakve veze sa njegovom isforsiranom tezom. Vrlo dobro znade Zoran Milanović kao i svi oni koji su Marasa na brzinu htjeli  javnosti prokazati kao neprimjereno odjevenog za tu obljetnicu, ali je Ustavni sud tu bio vrlo jasan i sve insignije iz Domovinskog rata koje je na svojoj majici imao Maras su potpuno legalne i primjerene za obilježavanje obljetnice i komemoriranje poginulih hrvatskih branitelja, jer je HOS bio potpuno lrgalna ratna postrojba u obrambenom Domovinskom ratu protiv srpskog, JNA i crnogorskog agresora na nenaoružan i nevin hrvatski narod.

Ponukan razno raznim manipulativnim Tv i ostalih medijskih izvješćivanja  i napisotina na srpskim novostima, Zoran Maras je za Braniteljski portal pojasnio svoje istinske stavove koji su potpuno u skladu sa pravom i istinom koju je promicao i promiče…
Vrlo je važno napomenuti da upravo srpske novosti koje  financira Vlada i poreski obveznici Hrvatske, unisono, a sve pod parolom nekakve “satire” kojoj je za cilj upravo na vrlo sarkastičan način omalovažavati sve Hrvatske domoljubne, baštinske, kulturne, vjerske i sve ostale naše vrijednosti, a posebno u tim Pupovčevim novostima koje obilato iz državnog proračuna nemilim milijunima časti hrvatski narod, zahvaljujući koalicijskim i drugim rukoljubima, vole na sarkastičan način javno blatiti hrvatske branitelje i sve one koji su sudionicima obrambenog Domovinskog rata koji je iznjedrio Hrvatsku, za koju upravo njihov šef Milorad Pupovac ne želi reći da je njegova država i da mu je Zagreb Glavni Grad, već na srpskim i inim drugim javnim glasilima tvrdi da je njemu glavni grad Beograd, stvarajući na taj način smišljen razdor zajedništva i asimiliranja srpskog naroda u njihovoj državi Hrvatskoj, jer je isti taj Pupovac “zaboravio” da se za Hrvatsku u obrani protiv srpske agresije uključilo preko desetak tisuća srba ili pravoslavaca braneći svoju državu Hrvatsku, upravo od onih kojima je glavni grad Beograd…
U nastavku izjava Marasa za Braniteljski portal.

Ja kao čovjek i hrvatski branitelj poštujem vladavinu prava . Kao čelnik Udruge specijalne policije tvrdim odgovorno da smo podržali skup nulte tolerancije za procesuiranje ratnih zločina, s koje god strane oni dolazili, navodi Maras.
Ako sam ja  imao 5 glavnih rasprava , 4 oslobađajuće te zadnja osuđujuća pa pravomoćno oslobađajuća, i kao takav sam se stavio na raspolaganje hrvatskom pravosuđu koje je izreklo svoj pravorijek.To je upravo ono o čemu govorim, da poštujem vladavinu prava u Hrvatskoj…
Svi Pripadnici Specijalne policije su krenuli u obrambeni Domovinski rat, bez države, bez Europe, ali je iza nas uvijek bio hrvatski narod koji nam je uvijek bio veliko uporište te bez kompletnig hrvatskog naroda i naših po svijetu raseljenih Hrvata, jako teško bi se izborili za Hrvatsku. Zahvaljujem se svima na njihovom doprinosu, kaže Maras.
Stoga postavljam svima jedno pitanje; što bi s nama agresorska srbija učinila da nismo prvo obranili a poslije i oslobodili našu HRVATSKU. Što bi se dogodilo sa svima nama koje i dan danas uporno napadaju svi oni koje je Hrvatska iznenadila?
Moderna hrvatska država je stvorena na volji hrvatskog naroda i krvi hrvatskih branitelja
Ako se danas sa raznih strana napadaju istinski hrvatski branitelji i dragovoljci, pa bili oni pripadnici, PHR, Specijalne policije, ZNG-e, HV i HOS-a , ovim putem želim poručiti svima njima i svim političkim elitama, svojom dušom, tijelom i htijenjem, da su istinski hrvatski branitelji, isključivo pod ingerencijom hrvatskog naroda i hrvatske države za koju su se borili i izborili za današnju demokraciju te  da svatko potpuno slobodno može na bilo kojim izborima birati i biti biran.To je ono što ja jako često zagovaram i tu nema kalkulacija.
Poruka i upit Predsjedniku RH Zoranu Milanoviću…
Ovom prilikom svom imenjaku Zoranu Milanoviću poručujem… upravo mi koji smo se borili za demokratsku državu tj  da slobodno biramo i budemo birani, bi li on mogao na ikakav način biti predsjednik RH da smo mi svi ostali kući, zajedno sa svima onima koji su za njega glasali , a koje glasače iznimno poštujem i cijenim, upravo zbog demokracije za koju smo se izborili u Domovinskom ratu i stvorili sve pretpostavke vladavine prava, birati ili biti biran. Moderna hrvatska država postoji već 28 godina što je zrela dob jednog prosječnog momka, a ja kažem da je to momak koji je zreo ili nije zreo , samo je pitanje sviju nas koji volimo našu domovinu Hrvatsku, da tog momka na osnovu istine izvedemo na pravi put, a sve u cilju da više nikada na ovim prostorima ne bude rata, već uzajamnog razumijevanja i poštivanja, ali ponovo ponavljam da mi nismo oni koji pozivamo na ikakvu mržnju, što se može iščitati iz svih mojih javnih nastupa, već na toleranciju, normalizaciju odnosa te napominjem da uvijek postoje tri istine.Moja, Vaša i Istina, ali mi smo spremni doći do najbliže i jedine istine, na dobrobit svih građana RH ma koliko god to bilo teško na mojoj i vašoj istini. Istina je samo jedna , i za moju i vašu ja sam spreman boriti se i ginuti, a sve u cilju istine. Jer jedino istina pobjeđuje i oslobađa,te ponovno napomenuo;
 “Jako je bitno naglasiti sljedeće – bez obzira odakle to dolazilo, da li iz Srbije ili iz Hrvatske – nećemo dozvoliti ustašizaciju Domovinskog rata niti rehabilitaciju komunističkog antifašizma. Moderna hrvatska država je stvorena na referendumu o samostalnosti, a hrvatski branitelji zajedno s hrvatskim narodom su je obranili i oslobodili… RH nema nikakve veze ni sa Jugoslavijom niti sa fašizmom – da su te države valjale, one ne bi propale. I ne smijemo kao oni koji su se izborili za samostalnu i neovisnu Hrvatsku nikada dozvoliti da nas uvlače u te priče.”
Upravo su hrvatski branitelji poginuli za to da mi danas imamo demokraciju. Kao što ja poštujem instituciju predsjednika Republike i njega kao predsjednika, tako i on treba poštivati one koji su poginuli. Uvijek mu treba biti na umu nekoliko velikih stratišta od velikosrpske agresije devedesetih, kao što su Vukovar, Škabrnja, Voćin , Baćin i sva ostala stratišta diljem Lijepe naše te da ni dan danas tisuće obitelji naših nestalih hrvatskih branitelja, nema gdje zapaliti svijeću svojim najmilijima.
 Moto klub Specijalne policije 
U Moto klubu Specijalne policije su dali inicijativu da Udruzi Specijalne policije iz Domovinskog rata i svih specijalaca, bude zaštitnik sv. Papa Ivan Pavao drugi.
Zalagat će mo se da u duhu mira i katoličkih vrijednosti sa Njegovim djelima koje je Papa Ivan Pavao zagovarao upravo sprovedemo u djelo ovu našu inicijativu s nadom da će Vatikan to odobriti, zaključio je Zoran Maras za Braniteljski portal.

M.M.Viribus Unitis – Braniteljski portal


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here